HŰHA

Botrány, perverz fotókkal bombázták születésnapján Medveczky Ilonát

A táncmûvésznő nem hitt a szemének, amikor megnyitotta az üzenetet.
  • Szerző: Doris

Egy perc nyugta sincs Medveczky Ilonának! A táncművésznő hétfőn ünnepelte 78. születésnapját, és egyértelmű, hogy még mindig odavannak érte a férfiak. Egyesek odáig merészkednek, hogy a közösségi oldalakon bombázzák őt tisztességtelen ajánlatokkal és igencsak intim fotókkal.

Medveczky Ilonát néhány éve a barátai regisztrálták az egyik internetes társkeresőre, ám azt ők sem sejtették, ezzel mekkora lavinát indítanak el. A 78 éves táncművésznőt azóta ostromolják a férfiak, és bár akadnak köztük udvarias lovagok is, sajnos nem ez a jellemző. A díva még a születésnapján is sorra kapta az ízléstelen ajánlatokat, folyamatosan pittyegett a telefonja.

"Nagy munkában voltam hétfőn, a barátaimat vártam, ezért órákon át szendvicseket gyártottam. Mondanom sem kell, a végén már mennyire zavaró volt a rengeteg üzenet. Úgy látszik, sok hódolóm a születésnapomat akarta kihasználni, hogy felvegye velem a kapcsolatot. Nagyon bátrak! Olyan fotókat küldenek, hogy leesik az állam"

- panaszolta a %%-nak Ilona, aki a legtöbb társkeresős levelet már meg sem nyitja, ám a közösségi oldalakon nem tudja elkerülni a záporozó, sokszor ízléstelen ajánlatokat. Bár a társkeresőt régen szerette, most már nem hisz benne, hogy az interneten kopogtat majd a Nagy Õ.

Hogy pontosan milyen üzenetet és fotót kapott Ilona a születésnapján, azt megtudhatod a %% keddi számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?