HŰHA

Botrány, durva, mit tettek a leszbikus magyar színésznő exével

Krencsey Hellának ismét elege lett: állítása szerint másfél év munkáját vették el tőle azok, akik feltörték az oldalát és több bejegyzését is eltávolították.
  • Szerző: ripost

Ismét besokallt Krencsey Hella, aki hosszú idő után a napokban ismét jelentkezett a Facebookon. A lány oldala az elmúlt időszakban hol elérhető volt, hol pedig eltűnt, most ennek oka is kiderült. 

Hella állítja, rosszakarói és ellenségei támadást intéztek ellene és a munkássága ellen, ezért feltörték az oldalát és több bejegyzését is törölték.

"A ViaszBaba - SzínészNőt szerettem könyv oldalát feltörték, töröltek MINDENT, ami a színésznővel kapcsolatos volt. Másfél év munkáját vették el ok nélkül, hiába küzdöttem érte erőn felül... Az esetnek lesznek következményei" - írta bejegyzésében a lány.

Hella már korábban is többször kijelentette, hogy egykori kedvese, a meg nem nevezett leszbikus magyar színésznő és barátai folyamatosan támadják őt.

Többször attól is rettegett, hogy fizikailag is bántalmazni fogják. A másik oldal eddig még nem szólalt meg a nyilvánosság előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?