HŰHA

Botrány a láthatáron, kollégáin áll durva bosszút a magyar énekesnő!

Besokallt az egykori alapító tag, pénzre van szüksége, ezért ellenzenekart alapítana.
  • Szerző: Ripost

Rossz anyagi helyzete miatt alapítana egy másik Neotont Pál Éva, a Neoton zenekar egykori alapító tagja. Az énekesnő nincs túl jó viszonyban korábbi zenésztársaival, ám úgy gondolja, alapító tagként neki is joga van Neoton-dalokat énekelnie, hogy egy kis bevételre tegyen szert.

A sztárcsapat egykori tagja nem él jó körülmények között, a télen többször is fűtetlen lakásban kellett álomra hajtania a fejét. Állítása szerint egykori zenésztársa javasolta neki, hogy újra énekeljen.

"Én nagyon kedvelem Évát, hiszen sok minden összeköt minket. Mondtam neki, hogy a hangja még ma is nagyon jó, és nyugodtan énekelhetné ő is a Neoton-dalokat. (...) Arról azonban nem volt szó, hogy alapítunk egy másik Neotont. Éva valamit félreértett" - mondta el a Borsnak Bardóczi Gyula, a zenekar korábbi dobosa.

"Nem állok túl jól anyagilag, sokszor kimondottan hideg van a lakásban. A családi házamban rossz a fűtés, télen sokszor húsz fok sem volt nálam. Ez így megy már legalább tíz éve. Számomra fontos emberek javasolták, hogy kezdjek el újból énekelni. De a zenekar-alapításról sem mondtam még le" - fogalmazott a Borsnak Pál Éva.

A lavina egy gálán indult el, amelyen a zenekar tagjai díjat kaptak, ám Pál Éva elmondása szerint volt zenésztársai alig méltatták őt köszönésre. Szerinte sem Csepregi Éva, sem Végvári Ádám nem volt vele szívélyes. Ekkor döntötte el, hogy Neoton alapító tagként jogában áll zenekart indítania hasonló néven.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?