HŰHA

Börtönben marad Lópici Gáspár fia

A legendás színész hiába bocsájtott meg az őt bántalmazó fiának, az ügyészség nem ilyen engedékeny. Nyár végéig börtönben maradhat Péter.
  • Szerző: Buster

A Lokál meglátogatta Szilágyi Istvánt aki továbbra is azt vallja, nem a fia tehet a történtekről. A művész inkább önmagát okolja.

"Az egész egy félreértés volt. Azt hiszem, elbeszéltünk egymás mellett. Õ szeretne újra megházasodni és két gyereket is akar, van egy barátnője. Én pedig csak annyit mondtam neki, hogy rendben, de össze kell szedje magát, mert a házunk nem alkalmas egyelőre erre.

Biztosan rosszat mondtam

– mentegette fiát az idős színész, majd hirtelen elhallgatott. Pityi bácsi felesége, Humenyánszky Jolán szobrászművész mindeközben mosolyogva bólogatott.

"Többször is próbáltunk bemenni hozzá, de valamiért nem sikerült bejutnunk. Végül feladtuk. Nem tudja, mikor jön haza? Valaki azt mondta, néhány nap és jön. Várjuk már nagyon. Nem is volt itt semmi, a Pista csak ráesett a farakásra"

– állt elő az elképesztő történettel az asszony. Mindezt az ügyészség másképp látja.

"Az illetékes kerületi ügyészség a múlt héten indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítására"

– mondta dr. Bagoly Bettina sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?