HŰHA

Borbás Marcsinak elege lett, ezért hozta meg a súlyos döntést

Az 51 éves műsorvezető lezárt egy fejezetet az életében, mert túlhajszoltnak érezte magát.
  • Szerző: Ripost

Kilenc sikeres évad után behúzta szárnyait a Gasztroangyal, csak a „Borbás Marcsi szakácskönyve” maradt műsoron a Duna Tv-n, de a népszerű műsorvezető az egy.hu gasztro-életmód portál kreatív vezetőjeként sem ér rá lazítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTVA

A műsorvezető jól érzi magát, de elfáradt, mert a forgatásokra koncentrál, az elmúlt három napban kilenc anyagot vettek fel. Úgy gondolta, hogy ha a Gasztroangyal forgatása leáll, több szabadideje lesz, de nem így történt.

Borbás Marcsi elárulta, hogy az egy.hu internetes médiaplatform alapító tulajdonosa, ami olyan, mintha kreatív producer lenne. Mellette a „Borbás Marcsi szakácskönyve” című műsort is gyártja, ami vasárnap délután megy a Duna Tv-n, és egy új könyvön is dolgozik.

A tévés a Blikknek azt mondta: „Lelkileg két évig készültünk rá, hogy befejezzük. Ez akkora döntés volt, mintha a szerelmetes férjemnek azt mondtam volna, elválok. Arra se lenne okom, viszont a hasonlat abból a szempontból megáll, hogy a házasságom és a tévéműsorom is sikeres. Számomra is szokatlan, hogy az egyikre azt mondtam, nem bírom tovább.”

A műsor miatt ugyanis rengeteg dologról le kellett mondania: „Alig jutottam le a nyolcvanéves édesanyámhoz, és nem lehettem eleget együtt a férjemmel, pedig nagyon szeretjük együtt tölteni az időt. Persze a keresztlányomat is mondhatnám, aki két tündéri lánykát nevel, és tavaly csak háromszor találkozhattunk. Az egészségem miatt is aggódtam. A színfalak mögötti kisebb-nagyobb kudarcok is egyre jobban megviseltek.”

„Október elején a Gasztroangyal következő részének felvételéhez készülődtünk, és teljesen véletlenül észrevettem, ez lesz a 333. adás, ami egy mesebeli szám. Vettem egy nagy levegőt, időpontot kértem az MTVA vezetőitől, rögtön fogadtak, és közöltem velük, megállnék. Nem érzem, hogy megviselte volna őket ez a döntés” – fogalmazott Borbás Marcsi.

A műsorvezető nem bánta meg, hogy elengedte a Gasztroangyalt, de nem könnyű, még nem felhőtlenül jókedvű a döntés miatt.

És ezeket olvastad már?