HŰHA

Bonyolódik a helyzet, megtörte a csendet Meghan Markle apja

Harry herceg menyasszonyának édesapja a múlt héten szívrohamot kapott, szerdán pedig komoly mûtéten esett át.
  • Szerző: Ripost

A szombaton megházasodó Meghan Markle édesapja Mexikóban szívműtéten esett át szerdán, mert múlt héten szívrohamot kapott. A 73 éves Thomas Markle állapotáról most újabb hírek érkeztek, az apa a TMZ-nek elmondta, hogy három katétert ültettek a szívébe, de a műtét jól sikerült és a körülményekhez képest jól van:

"Minden rendben. Egy kis időt igénybe vesz a gyógyulás, pár napig még kórházban leszek. Nem izgathatom fel magam" - mondta a portálnak. Thomas Markle kedden jelentette be, hogy nem tud részt venni az esküvőn a műtét miatt.

Közben a fia, Thomas Jr. is megszólalt, elmondta, hogy édesapja maga alatt lesz, hogy nem tud elmenni a lagziba, pedig bármit megtett volna, hogy részt vehessen. Thomas Jr. egyébként már Windsorban van a család többi, meg sem hívott tagjával. Meghan Markle féltestvérét például azért sem hívták mert, rágalmazó levelet írt saját testvéréről Harry hercegnek, arra kérve, hogy ne vegye feleségül. Idősebb Thomas Markle pedig ezt a botrányt okolta szívrohamáért.

Szerdán egyébként Meghan másik féltestvére, Samantha is kórházba került, mert eltört a bokája és megzúzódott a térde, miután a párjával balesetet szenvedtek Floridában. Samantha, aki többször is támadta már Meghant, most is arról beszélt, hogy apjuk nagyon magára van hagyva és segítségre lenne szüksége - írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?