HŰHA

Bódi Sylvi újra szerelmes lett

A Exek az édenben egykori mûsorvezetője a Noé Állatotthonban járt, ahová adományokat vittek a reality show két szereplőjével.
  • Szerző: Ripost

Sylvi és a műsor két szereplője több, mint egy mázsa állateledelt ajándékozott az állatotthonnak. A jótékonykodás Exek Andika kezdeményezésére valósulhatott meg, a műsorvezető pedig a VIASAT3 nevében megduplázta a felajánlást.

Az egykori játékosok és Sylvi is azonnal megtalálták a közös hangot az otthon négylábú lakóival, hiszen a magánéletben is nagyon szeretik az állatokat. A mostanában szörfözésből élő modell minden állatot megsimogatott, amelyiket lehetett. Így lovat, bárányt, csüngőhasú vietnámi malacot, sőt még lámát is. Az állatok megérezhették, hogy mennyire szereti őket, mert a legtöbb rögtön a lába elé feküdt. Persze a gazdira váró kutyusok sem maradtak ki, de legjobban a cicáknak örült. Az egyikbe azonnal bele is szeretett, szíve szerint haza is vitte volna.

„Nagyon jó élmény volt látni és megtapasztalni itt az állatotthonban, hogy milyen jó gondját viselik az állatoknak -  mondta Sylvi. - Emellett jó dolog az is, hogy vannak olyan emberek, akik adományokkal segítik ezeket a helyeket. Természetesen az lenne a legideálisabb, ha nem lenne szükség ilyen menhelyekre és az emberek felelős állattartóként viselkednének”

„Gyerekkorom óta nagyon fontosak nekem az állatok, testvér nélkül, de állatokkal körülvéve nőttem fel. Nekem nagyon fontos az ő szeretetük és az is, hogy most eljöhettünk ide, Csabával együtt. Örülünk, hogy a VIASAT3 is segített nekünk ebben a kezdeményezésben, így sokkal több emberhez elér az üzenetünk: az, hogy bármilyen kis adomány segítség lehet az olyan helyeknek, mint amilyen a Noé Állatotthon Alapítvány” – mondta Andika.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?