HŰHA

Megrázó részleteket árult el a gyermekkoráról Bódi Csabi

Bódi Csabi a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben helyretette a rosszakaróit, és mesélt a múltjáról is.
  • Szerző: Ripost

Bódi Csabi felkavaró emlékeket mesélt el a gyermekkoráról! A népszerű énekes egy rosszindulatú kommentre reagálva mondta el, milyen sokat kellett nélkülöznie a családjának a múltban, annak ellenére is, hogy a szülei mindent megtettek azért, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint kiderült, sokszor fűteni sem tudtak, és a házuk fala is jegesre fagyott télen.

Bódi Csabi megelégelte a rosszindulatú kommenteket/ Fotó: Facebook

„Kitettem egy posztot az új videóklipemről, ami egy gazdag lányról, aki elszökik egy szegény fiúval, és szeretetben, boldogságban élnek együtt. Erre reflektálva kitettem én is egy posztot, hogy a feleségemmel, ha úgy alakulna, akkor egész életemen át zsíros kenyeret ennék, és szegénységben élnék, csak vele legyek. Sajnos van pár olyan rosszindulatú kommentelő, akik nem tudják értelmezni, hogy valójában mit írtam le. Olyanokat írtak, hogy legalább egy hétre cserélnének velem, hogy végre megtudjam, milyen szegénységben élni...” – kezdte Csabi, majd hozzátette: pontosan azért esett neki rosszul ez a kijelentés, mivel ő pontosan tudja, mi az a szegénység.

„Sokszor nem volt már tűzifánk”

„Nagyecseden a szüleimmel egy olyan házban éltünk, aminek csillogtak a falai. Nem azért csillogott, mert annyi lámpa volt, hanem azért, mert vizes volt a fal, nem volt alap neki kiásva, és megfagyott a falban a víz. Olyan hideg volt nálunk... Édesanyám rárakta a téglát a sparheltre, azt betekerte nagy törölközőbe, és a dunyha alá azt rakta be, mert sokszor nem volt már tűzifánk. Ez a tégla melegített minket reggelig” – mesélte Bódi Csabi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?