HŰHA

Nem semmi, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe Bódi Csabi

A zenész már elindította a hosszadalmas procedúrát.
  • Szerző: RIPOST

Éjt nappallá téve dolgozik Bódi Csabi, minden hétvégéje szinte teljesen le van kötve koncertekkel, ám a zenész nem akar pihenni. Gőzerővel készül az év hátralevő részére új dalokkal és videókkal, sőt, mint kiderült akár a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Van egy klipsorozatom, a Sexy Lady, ami 7 videóból áll. Ezzel én felállítottam a világ leghosszabb klipsorozatát, ami egy történetre van ráfűzve. Ezért felvettem a kapcsolatot a Guinness-rekordok egyik illetékesével, hogy bekerülhessünk a világ legnagyobb rekordgyűjteményébe” – kezdte a -nak Csabi, aki tisztában van azzal, hogy nem lesz egyszerű bekerülnie a híres összeállításba, hiszen milliók jelentkeznek rekordernek.

„Ez egy hosszú folyamat lesz, hiszen csak gondoljunk bele, egy nap hányan írhatnak levelet nekik. Mi is most várunk egy kicsit, ha nem kapunk választ, akkor újra felkeressük őket. Szeretnénk megmozgatni minden követ” – árulta el a zenész, majd hozzátette: egy újabb klipsorozattal készül a rajongóinak. Bár ez csak 4-5 videóból fog állni, mind a szereplők, mind pedig a forgatási helyszín is különleges lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?