HŰHA

Bochkor Gábor kitálalt a szomszédairól: nincs oka jóban lennie velük!

A műsorvezető szerint az azonos helyrajzi számon lévő lakás még nem ok arra, hogy valaki jóban legyen egy számára egyébként idegen emberrel.
  • Szerző: ripost

Bochkor Gábor a jószomszédi viszony témaköréről kérdezte a vendégeit az ATV #Bochkor vasárnap este adásba kerülő legújabb részében. A műsorban Jakupcsek Gabriella, Iszak Eszter, Csonka András és Sváby András osztották meg a tapasztalataikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bochkor Gábor

Bochkor Gábor nem látja be, mi értelme jóban lenni a szomszédokkal
Fotó: Szabolcs László

Eszter tizenhárom éve él Budapesten, ez idő alatt tizenhatszor költözött, rengeteget dolgozott, így nem igazán volt lehetősége jó kapcsolatot kialakítani a vele egy társasházban élőkkel. Ennek ellenére azonban úgy gondolja, egy állandó lakhelyen érdemes jóban lenni a szomszédokkal.

Hasonlóan vélekedik Jakupcsek Gabriella is, aki egy háromlakásos társasházban él a családjával. A műsorvezető szerint hozzák a klasszikus magyar példát: a három lakástulajdonos közül egy nehéz eset, így Gabi csak a másik szomszédjával van jóban. Vele viszont olyannyira, hogy ha süteményt süt, akkor mindig felvisz egy szeletet a fölötte lakónak.

Csonka András talán a habitusának is köszönheti, hogy nagyon szeretik őt a szomszédai: amikor beteg volt, sokan bekopogtak hozzá, hogy megkérdezzék, hogy van, vagy friss húslevest vittek neki. A színész hálás a szeretetért, és igyekszik viszonozni is. Mindig az ő lakásában tartják a lakógyűléseket, ahol süteménnyel és üdítővel kínálja a szomszédokat.

Bochkor Gábor elhűlve hallgatta kollégái beszámolóját. A műsorvezető – saját bevallása szerint – nem látja értelmét, hogy jóban legyen a vele egy épületben vagy utcában lakókkal.

„Miért kell jóban lenni? Mi az, ami összeköt? A helyrajzi szám? Nem kell rosszban lenni persze, de miért nem közömbös az illető? Mint ahogy egy metrókocsiban sem barátkozol össze senkivel, ez ugyanaz. Teljesen random emberekről van szó” – osztotta meg a gondolatait Bochkor Gábor.

Hogy mi lett a beszélgetés vége, és milyen témák kerültek még szóba, kiderül a #Bochkor vasárnap esti adásából az ATV műsorán!

A koronavírus miatt a műsort közönség nélkül vették fel maszkban, valamint a fotelek közé a stábtagok plexifalakat helyeztek a vendégek biztonsága érdekében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?