HŰHA

Bizonyítani akar: őszintén vallott a TV2 gyönyörű sztárja

Timi úgy érzi, ebben a mûsorban meg tudja mutatni a valódi arcát.
  • Szerző: sv

 Az Exatlon Hungary-ben a Bajnokok és a Kihívók minden nap bizonyítják rátermettségüket, és a lehetetlen feladatokkal is szembemennek. Gelencsér Tímea, a Bajnokok oszlopos tagja már a műsor előtt többször meg mutatta mire képes, hiszen nem csak szépségével, de tehetségével is lenyűgözte az embereket. Ám az Exatlonba legfőképp azért vágott bele, hogy leküzdje a róla alkotott sztereotípiákat.

„Szeretném magamat adni a műsor során. Talán az a legnagyobb kihívás, hogy a körülmények ne befolyásoljanak annyira, hogy az elveim ellen forduljak. Korrektnek tartom magam és fontos számomra a fair play" - kezdte a világbajnoki bronzérmes showtáncos. A 25 éves lány  2016-ban lett ismert, mikor megnyerte a Miss World Hungary címet, ám ő már akkoriban is elhívatott sportoló volt.

Sokan nem tudják, de én előbb voltam sportoló, mint szépségkirálynő.

A sport gyerekkorom óta központi szereplője az életemnek.  Mielőtt kiutaztam, lelkileg is felkészítettem magam, hogy kikapcsoljak minden itthoni dolgot és csak a játékra koncentráljak. Szeretnék bizonyítani!” - mondta Timi, akinek itthon egy hatalmas rajongótábor szurkol.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?