HŰHA

Bizarr mániájáról vallott Soma Mamagésa, szörnyű, mit tesz magával

A híresség minden nap jógázik és tornázik, egészsége megőrzésének érdekében pedig a legszürreálisabb eljárásoktól sem riad vissza.
  • Szerző: ripost

Békaméreggel tartja magát fiatalon Soma! Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy fiatalabb és egészségesebb legyen. Minden nap jógázik és tornázik, ám a megszokott tevékenységek mellett az új eljárásoktól sem riad vissza.

"Aki azt mondja, hogy nem érzi meg az életközepi válságot, az vagy nem figyel oda magára vagy hazudik. A változókortól nem kell félni, ez egy természetes folyamat, én néhány évvel ezelőtt kezdtem el észrevenni a fizikai változásokat. Van, ahol már megereszkedett a bőröm, de nincs ezzel semmi baj. Mindennap jógázom, tornázom, kemény vagyok, és elég jó erőben. Az öregedés nem zavar, az egészségemet azonban szeretném megőrizni. Több úgynevezett kambós tisztításon is túl vagyok már, ilyenkor békamérget égetnek bele a testembe, és noha ijesztően hangzik, az egész egy istenadta csoda. Felfrissülök és újjászületek tőle" – mondta el a Lokálnak az 52 éves Soma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?