HŰHA

Bicskanyitogató kijelentést tett Alekosz, ezen mindenki kiborult!

Az egykori reality-sztárnak elege lett a gyerekekből, ezért különös felhívást intézett a szülők és az éttermi alkalmazottak felé.
  • Szerző: ripost

Újabb hajmeresztő ötlettel állt elő Alekosz, aki az elmúlt fél évben már több meglepő tettet hajtott végre, Kim Dzsongunnak írt levelétől kezdve abbéli vágyáig, hogy börtönbe akar jutni.

A híresség most arra utasítaná a szülőket, hogy ne vigyék éttermekbe a kisgyermekeiket, mert Alekoszt zavarja a hangoskodásuk.

„Nincs idegesítőbb dolog a világon, mint a gyerekzsivaj. Nem azért fizetek ki ezernyolcszáz forintot a rántott szeletemért sült krumplival és almapaprikával, hogy annak elfogyasztását a mellettem lévő asztalnál egy őrjöngő, idegbeteg, sikongó, magát újra és újra földhöz vágó neveletlen kisgyerek rontsa el. Egy felelős szülő nem viszi el étterembe a gyereket. Otthon, vagy a óvodában eszik az. Több felelősségre, több kultúrára és műveltségre lenne szükségük a tisztelt szülőknek" - fogalmazott Alekosz, aki kilátásba helyezte, hogy ha a jövőben éttermet nyitna, onnan kitiltaná a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?