HŰHA

Bevallotta a gyönyörű színésznő: ez a fétise

Charlize Theron elárulta, milyen férfiak dobogtatják meg a szívét.
  • Szerző: Ripost

A közelmúltban árulta el egy interjúban Charlize Theron, hogy mostanában nincs szerencséje a szerelemben, ezért már jó ideje szingli, ami kezdi őt is kikészíteni.

Most pedig azt is elárulta, hogy különös fétise van: a szőrös férfiakra bukik. Igazán beindítja a dús, bozontos szakáll. A 43 éves színésznő azt azonban hozzátette: kiveri a víz a foltos szakállú férfiaktól.

"Olyan férfit keresek, aki képes szakállat növeszteni. Nem olyan srácokat, akiknek csak imitt-amott pelyhedzik az álluk, foltokban szőrösek. Egyáltalán nem vagyok híve az ilyennek" - mesélte a Sun magazinnak.

Az Oscar-díjas színésznő azt még azért hozzátette, hogy nem minden a külsőség, "egy jó embert keres" maga mellé társnak.

Theron 2015-ben szakított Sean Pennel, azóta volt pár rövid kapcsolata, de hosszabb távon nem horgonyzott le senki mellett. Mint mondta, ez az ő tudatos döntése volt. Két kisgyermeke van és úgy gondolta, minden figyelmét rájuk és a nevelésükre fordítja. Most azonban már elérkezettnek látja az időt arra, hogy szerelmes legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?