HŰHA

Betegesen lefogyott a gyönyörű királyné

Letícia spanyol királyné rengeteget fogyott az elmúlt egy évben, és látszólag minden szabadidejét edzéssel tölti a csinos előkelőség.
  • Szerző: The_M

Tizenkét évvel ezelőtt, alaposan meglepődtek a spanyolok, amikor kiderült, hogy Fülöp herceg egy elvált tévés bemondónővel köti majd össze az életét. Azóta viszont mindenki megszerette Letíciát, és elfogadták királynéjuknak. Éppen ezért aggódik érte most minden alattvaló.

Nagyon lefogyott

Letícia az elmúlt időszakban rémesen lefogyott. Szinte csont és bőr. Pedig előtte sem volt rajta egy gramm felesleg sem. A hírek szerint a negyvenkét éves királyné rengeteget edz és diétázik, mert tökéletes külsőt szeretne. De már kezd beteges méreteket ölteni a soványsága.

Nagy a nyomás rajta

Az egyik legszexisebb kékvérűként emlegetett Letícián azóta lett úrrá a megszállottság, mióta férjével a trónra kerültek. Ugyanis nem szeretné, hogy bárki is kritikával illethesse a megjelenését, mert szerinte akkor kudarcot vallana, mint királyné. Úgy gondolja ugyanis, hogy a hivatalos rendezvényeken és utazásokon nem önmagát képviseli, hanem egy egész országot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?