HŰHA

Betegen kezdték az új évet a magyar sztárok!

A híres embereket sem kímélik a téli betegségek. Így vannak ezzel hazánk sztárjai is, akik különböző problémákkal küzdenek. Van, akik ennek ellenére rendíthetetlenül dolgoznak, míg másokat teljesen ledöntött a lábáról a betegség.
  • Szerző: Ripost

Kökény Attila
Egy hónapja küzd a gyulladással

Kökény Attilát ugyan nem a mostanában tomboló vírus kínozza, de a problémája éppen olyan kellemetlen.

Az énekes megerőltette a hangszálait és egy hónapja képtelen kilábalni a problémából, ami már felülfertőződést eredményezett nála.

„Az a nagy helyzet, hogy nem tudom kipihenni a hangszálgyulladásomat, ami mára komolyabb problémává nőtte ki magát. A fülemben elmozdultak a kristályok, így most egy speciális fejtornával igyekszem a helyükre terelni őket.

Emellett orrcseppet és szteroidokat kapok és ami a legfontosabb, igyekszem pihenni, amire sajnos kevés lehetőségem van.

A napokban nem volt koncertem, így nem kellett lemondanom egy fellépést sem, de bele kell húznom a gyógyulásba, mert pénteken már buli lesz, amin ha törik, ha szakad részt veszek”- mondta a %%-nak Kökény Attila.

Kulcsár Edina
A szoptatás miatt beteg?

A csinos anyuka két hónap alatt négyszer lett beteg. Edina még mindig szoptat, és úgy érzi, ennek következtében gyengült le teljesen az immunrendszere.

„Orvosilag senki nem támasztotta ezt alá, de többen is mondták, hogy a szoptatástól legyengült az immunrendszerem. Logikus, hiszen az anyuka az összes vitamint és tápanyagot etetéskor átadja a gyermekének, így neki nem sok marad. Én is igyekszem pótolni a vitamint és rendesen eszem, többet nem igazán tehetek” – mondta az egykori szépségkirálynő a %%-nak, akinek nagy szerencséje van, hiszen férje mindenben mellett áll, nagyon jó aktív apuka.

Kern András

A Kossuth-díjas színész mandulagyulladás miatt mondta le az előadását január elején. Idei első előadása, A kellékes helyett a Toldi című darabot mutatta be a Pesti Színház.

A teátrum január első napján adott ki közleményt, miszerint a Kossuth-díjas színművész betegsége miatt lemondta az egyszemélyes darabját. A színész annyira rosszul érezte magát, hogy telefonon sem tudott beszélni, helyette felesége, Judit asszony nyilatkozott a -nak. "Mandulagyulladása és influenzaszerű tünetei vannak a férjemnek. Semmi komoly, de nem tudom a telefonhoz adni" - osztotta meg lapunk munkatársával az asszony.

Kunovics Katinka
Még mindig az influenzával küzd

Kunovics Katinkát sem kerülte el a betegség, sőt egyszerre kapták el a járványt kislányával. Az énekesnő ezért most minden idejét pihenéssel tölti, hiszen hamarosan újra debütál a Romantic formációval. 

„A kislányommal együtt szobafogságra vagyunk ítélve. Mindketten ezzel az influenzajárvánnyal küzdünk, de sajnos körülöttünk majdnem mindenki. Ha a lányom nem az óvodában, akkor tőlem kapja el… Így nem is tudok készülni a Romantic premierjére, remélem addig azért valahogy sikerül kilábalnom ebből” – mondta lapunknak Katinka.

Hódi Pamela
Nagyon megviselte a betegség

A gyönyörű sztáranyuka még szerencsésnek mondhatja magát, hiszen csak egy megfázás döntötte le a lábáról, ám így is megviselte a betegség.

Pamela nem pihenhetett sokat, hiszen el kellett látnia anyai teendőit, de kedvese, Bence mindenben a segítségére volt, így hatalmas terhet vett le a sztáranyuka válláról. 

„Nagyon ramaty állapotban voltam. Állandóan tüsszögtem, folyt az orrom és teljesen legyengültem, de szerencsére nem tartott sokáig ez a szenvedés”- árulta el Pamela.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?