HŰHA

Berki miatt akart szakítani az Ázsia Expressz játékosa

Elszabadultak az indulatok Ázsiában, ahol a véghajrájához közeledik a verseny. A szerelmespárok már inkább ellenségekként viselkednek egymással...
  • Szerző: Buster

„Te elmebeteg vagy! Menj a pi...ába, förtelem, ahogy néha viselkedsz! Mással tudsz szépen beszélni, Berkinek nyalod a pi....áját”

- ilyen és ehhez hasonló szócsatákat vívnak az Ázsia Expressz szerelmespárjai.

Kulcsár Edina és kedvese, Csuti tegnap este komolyan egymásnak feszült, ám leginkább Megyeri Csilláék kapcsolatát viselték meg az egymásra utaltság hetei.

"Most, hogy adásban is látom, hova jutottunk a játék végére, még mindig ideges leszek. Az az igazság, hogy tényleg egy hajszálra voltunk a szakítástól Zsoltival”

– kezdte a %%-nak Megyeri Csilla.

„Elfáradtunk, betegek voltunk, és egyikünknek sincsenek kötélből az idegei. Én ki is mondtam, hogy amint hazaérünk, ő megy jobbra, én pedig balra”

– idézte fel Csilla az utolsó hét feszültségét, aki szerint Berki keze vastagon benne van abban, hogy megromlott a viszony közte és kedvese között.

„Az a helyzet, hogy én nagyon is értem Berki Krisztián taktikázását, hiszen tudtuk, hogy ő és Ambrus a dicsőségre hajtanak. Ennek ellenére nagyon bosszantott, hogy Zsolti szó nélkül belement mindenbe, amit Krisztián kitalált.

Ha rajtam múlik, biztosan nincs alku, és most nem pénz nélkül várnánk a döntőt.

Tulajdonképpen én ezért balhéztam Zsoltival…”

– árulta el Csilla.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?