HŰHA

Berki Krisztián: Börtönbe fogom záratni Puzsér Róbertet!

Rágalmazásért és becsületsértésért jelentette fel a kritikust. Októberben kezdődnek a tárgyalások!
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztiánnál betelt a pohár, feljelentette Puzsér Róbertet! A két megmondó ember a minap a bíróságon is találkozott, tárgyalásuk pedig októberben fog kezdődni. A Blikk beszámolója szerint Berki vigyorogva lépett ki a bíróság kapuján: egy pillanatra sem nézett az előtte elsétáló Puzsérra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A mai napon vádlott lett Puzsér. Nem kértem tőle semmi mást, csak azt, hogy vonja vissza a családomra tett mocskolódó megjegyzését. Nem tette meg, ezért börtönbe fogom záratni” – magyarázta a Blikknek Berki, aki a továbbiakban sem kímélte a szókimondó kritikust.

„Az én hátam bármit elbír, de a családomat, a feleségemet, a kislányomat senki nem bánthatja. A csacsi azt állítja, hogy én bűnöző vagyok? De hát soha nem született ellenem elmarasztaló ítélet. Örömmel küldöm börtönbe Puzsért, időt ajándékozok neki, hogy végre ne másokról, hanem magáról írjon maró kritikát. Ha pedig nem ízlik neki a börtönkoszt, karácsonykor, a szeretet ünnepén, beküldök neki egy kis ennivalót” – fogalmazott Berki. Ügyvédje, dr. Szilágyi Roland szerint sem az a bűnöző, akit Puzsér Róbert annak gondol.

„Ha Puzsér úr arra gondol, hogy mindenki, aki eljárás alá került, az bűnös, akkor ő tizenháromszorosan is az. Vele szemben most rágalmazásért és becsületsértésért indult büntetőper, aminek a büntetési tétele 1 év szabadságvesztés lehet” – tette hozzá az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?