HŰHA

Berki állítja: Hódi Pamela karambolozott

Egymilliót követel Berkin egy régi barátja, Dinamikus Pisti. A mûsorvezető azt mondja, nem tartozik: a férfi kocsiját Hódi rongálta meg egy karambolban.
  • Szerző: Ripost

A Bors hasábjain üzengetett ma reggelre egymásnak Dinamikus István és Berki Krisztián.

Előbbi állítja: a műsorvezető egymillióval tartozik neki, és tételesen fel is sorolja az őt ért károkat: kávézások, Milánóba vásárolt repjegy, és egy autóban okozott kár. Berki azonban azt mondja: a szóban forgó autót gyermeke édesanyja használta, aki valóban megrongálta, de neki ehhez semmi köze.

 „Mindenki tudja a környezetében, Dynamic egyik fejlövése, hogy állandóan ajánlgatja a kocsijait. Tavaly jártam több autójával egy-egy hosszú hétvégére kipróbálásra... Úgy tudom, Dynamic kirúgta az akkori barátnőjét, és az ő gépjárművét ajánlotta fel Hódi Pamelának használtra.

Pamelának volt egy karambolja

akkor is közvetlenül egyeztettek egymással. Ebben az autóban én nem ültem, nem vezettem és nem használtam” – mondja Berki, aki hamar le is zárta a méltatlan vitát. „Én, ha meghívok valakit kávézni, vagy veszek neki egy repülőjegyet Milánóba megnézni, hogy milyenek ott a szökőkutak, azt utána nem kérem számon. Nem tudom, hogy a baráti gesztusként adta Hódi Pamelának ezt az autót, akkor utána maximum visszakérem és nem ezzel haknizom körbe az országot, hiszen köztudott, hogy neki mindenért fizetnie kell, Berki nevével viszont be tud kerülni az újságokba, aminek én kifejezetten örülök.” Berkiről közben az is kiderült, hogy gondolkodik Hódiról:

"Szerintem Hódinak kellett volna pénzt kapnia, hogy emelte az autójának az értékét, ha üzletről beszélünk!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?