HŰHA

Belefogyott a szerelembe Delhusa Gjon

Rá sem lehet ismerni a népszerû előadóra, aki pár hónap leforgása alatt szinte teljesen újjászületett. A változás meghökkentő!
  • Szerző: B.M.

Ugyan nem szeretné a közönségnek bemutatni új kedvesét, mert fontos számára a magánélet szentsége, de a nak bevallotta az énekes: a szerelem miatt döbbenetes változásokon ment keresztül.

„Amikor különváltunk az előző párommal, elhatároztam, hogy új életet kezdek. Ennek az is szerves része volt, hogy már sokkal jobban odafigyeltem az egészségemre, a táplálkozásomra. Mi tagadás,

szerettem volna, ha tetszem a körülöttem lévőknek

– kezdte a nak Delhusa Gjon, akinek nem kellett túl sokat várnia ahhoz, hogy rátaláljon az új szerelem. Az pedig csak még jobba  inspirálta a nagy átváltozásban, hogy a szóban forgó hölgy egy élsportoló. „Folyamatosan azon dolgozom, hogy tetsszem neki! Fontos számomra a jó kondíció, és azt szeretném, hogy ő is elégedett legyen a külsőmmel. Ennek érdekében pedig behoztam pár újítást az életembe. Csakis jó minőségű ételeket fogyasztok, és búcsút mondtam a finom, de egészségtelen kajáknak” – folytatta Delhusa Gjon, aki most érzi magát a legegészségesebbnek.

„Leginkább magvakat eszek. A len, a tönkölybúza, a szezámmag napi szinten előfordul nálam a menüben. Ezeket megőrlöm, majd turmixot készítek belőlük tejjel és gyümölcsökkel. Egészen késő délutánig nem is fogyasztok mást. Vacsorára pedig sárgarépa vagy kefír kerül az asztalra. Az étkezés mellett pedig sokat sportolok. Leginkább biciklizni szoktam.

Az utóbbi egy évben 10 kilótól szabadultam meg, és a testem is sokat formálódott

– újságolta a nak az énekes. Egyébként úgy tudni, Delhusa Gjon szerelme 43 évvel fiatalabb nála. A hatalmas korkülönbség azonban nem jelent akadályt számukra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?