HŰHA

Bejutottunk a szcientológus kamuelvonóra: Így csalták csapdába Curtist

Drogmentességgel és új élettel kecsegtet a garábi kamuklinika, a valóság azonban egészen más.

Megdöbbentő dolgokra bukkant a %% a szcientológusok rejtekhelyén, ahol Curtis öt és fél hetet töltött a gyógyulás reményében. Lapunk munkatársa bejutott a szcientológusok garábi rejtekhelyére, hogy kiderítse, mi folyik az életveszélyes kamuelvonón.

Drogmentességgel és új élettel kecsegtet az a kamuelvonó, amit a szcientológusok üzemeltetnek Nógrád megyében, Garábon. A %RIPOST%információi szerint Curtis a Narcononban töltött el öt és fél hetet, hogy letegye a drogot. A rapper tegnap rádióinterjút adott Sebestyén Balázsnak, és újra tollba mondta a szervezet marketingszövegét. A beszélgetésből úgy tűnt, talán fogalma sem volt arról, hogy a szaunázást és gyógyszermentes leszokást hirdető kamuelvonó valójában a Szcientológia Egyházhoz köthető szervezet, aminek célja, hogy a bepalizott kábítószereseket sok millió forintra levegye.

A %% munkatársa magát drogfüggőnek kiadva merészkedett be a garábi központba. Elég volt tárcsáznunk a Narconon honlapján található amerikai (!) telefonszámot, máris meghívást kaptunk a rejtekhelyre. A korábban állami támogatással(!) felújított falusi „vendégfogadó” a horogra akadt drogosok gyűjtőhelye lett.

Kollégánk hiába érdeklődött, hogy tudományosan milyen módszert alkalmaznak, erre egyszer sem kapott választ. A vezetők ugyanis kizárólag a szcientológia atyjának kikiáltott, Ron L. Hubbard „tanait” mondják fel, akár egy jól megtanult leckét.

Lapunk munkatársát Ferencz Marcsi, a Narconon vezetője fogadta a patakokkal jól körbezárt területen, hogy ismertesse a nagyon drága kamu drogelvonót. Marcsi tájékoztatása szerint fotós kollégánk kezelését ő maga fogja irányítani és felügyelni, miközben még azt sem titkolta, hogy semmilyen orvosi, egészségügyi végzettséggel nem rendelkezik.

Ha kíváncsi rá, hogyan "gyógyítanak" a szcientológus kamuklinikán, a %% pénteki számában elolvashatja.

 

 

És ezeket olvastad már?