HŰHA

Beismerte, tiniként drogos volt a sztárapuka

A sármos énekes sokszor bajba keveredett, mielőtt megismerkedett volna feleségével, Jessica Biellel.
  • Szerző: Ripost

A szívtipró sztár, Justin Timberlake önéletrajzi könyvében bevallotta, hogy 13 évesen kezdett el marihuánát szívni, hogy fel tudja dolgozni a Mickey Mouse Club című gyermekműsor megszűnését, amelyben ő is szerepelt. Timberlake két évig volt a show sztárja, de amikor 1994-ben véget ért a forgatás, hazatért Tennesseebe. A sorozat Timberlake-en kívül olyan sztárok pályáját indította el, mint Ryan Gosling, Britney Spears, Christina Aguilera vagy Keri Russell.

Timberlake saját bevallása szerint otthon az osztály bohóca volt, mert nagyon szerette volna, ha a többiek elfogadják, de a süllyesztőtől végül csak az NSYNC fiúzenekar indulása mentette meg, ami később a világhírt is meghozta neki. Előtte ugyanis egyre többször bajba keveredett, füvet szívott, cigizésért pedig majdnem kirúgták az iskolából.

A forgatás alatt sem volt egyébként egy földre szállt angyal, könyvében arról is ír, hogy Goslinggal hogyan loptak el egyszer egy vidámparkban egy golfautót, majd jutottak be az egyik játékhoz a személyzeti bejáraton: "Tizenkétszer ültünk fel arra a játékra".

Az énekes sztársághoz vezető útjáról szóló könyv egyébként kedden jelent meg - írja a Daily Mail.

A színész könyvében arról is ír, hogy Jessica Biel szerelme hogyan tette őt jobb emberré, Britney Spearsszel való fájdalmas szakításáról viszont igen szűkszavúan emlékezik meg.

És ezeket olvastad már?