HŰHA

Bármikor jöhet a következő Bangó-dédunoka?

Tina és Emilio új otthonba költöznek, ahol sokkal több hely jut majd az egész családnak.
  • Szerző: Ripost

Javában zajlanak az építési munkálatok Jelinek Tina és Emilio új otthonában. A házaspár néhány hónapja döntött a költözés mellett, mivel a régi házukban, két gyermekkel már szűkösnek bizonyult a hely.

A család eddig közös telken élt Tina nagymamájával, Bangó Margittal, a búcsú viszont korántsem olyan fájdalmas, mint sokan hitték.

Emilióék csupán ötpercnyire költöznek a Kossuth-díjas előadóművésztől, így gyakorlatilag semmi nem változik a kapcsolatukban.

„Olyan közel fogunk élni egymáshoz, hogy még a közös kávézásra is lesz idő reggel” – árulta el a %%-nak Tina, aki lánya ragaszkodásáról is mesélt. – „A mama és a kis Tina között hihetetlenül szoros a kapcsolat, annyira szeretik egymást, hogy a mai napig egy szobában alszanak."

Tinike ragaszkodik a dédnagymamájához, ezért kétlaki életet fog élni: akkor alszik nála, amikor csak szeretne.

Az Édes Élet rajongói közül az interneten többen gyanút fogtak: pedzegetni kezdték, hogy nem véletlenül költözik nagyobb otthonba a család, hanem azért, mert Emilióéknál hamarosan megérkezik a gólya. Ezt Tina cáfolta, habár hozzátette, a nézők nem állnak messze az igazságtól.

„Õszinte leszek: én magam hálás vagyok a Jóistennek, amiért két egészséges, gyönyörű gyermeket szültem. Úgy érzem, velük teljes az életem."

Viszont tény, hogy Emilnek minden vágya egy újabb baba, egy fiú, aki továbbviszi a nevét.

Jelenleg nem tervezzük a trónörököst, de természetesen, ha nagyon jönni szeretne, akkor örömmel fogadjuk majd” – fogalmazott Tina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?