HŰHA

Bangó Margit bevallotta: Nekem is szükségem van a társaságra...

Arról is beszélt, hogy rendszeresen jár orvoshoz és igyekszik minél több időt tölteni a családjával.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit egy évvel ezelőtt rossz híreket kapott az egészségéről. Azóta igyekszik még több időt tölteni a családjával, és a most azt is bevallotta, hogy olykor szüksége van egy kis kikapcsolódásra is a pesti éjszakában. Bangó Margitnál egy évvel ezelőtt daganatot találtak. Az énekesnő nagyon aggódott, hiszen 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, és félt, hogy kiújult a betegsége. A vizsgálatok azonban kimutatták, hogy csupán egy jóindulatú elváltozásról van szó. Margit azóta is folyamatosan jár kontrollra, és igyekszik minél több időt tölteni a családjával.

"Rendszeresen járok orvoshoz, és szerencsére mindent rendben találtak. Nem félek, mert hiszem, hogy az Jóságos Úristen vigyáz rám, én pedig az ő kezébe adtam a sorsomat. Helyette igyekszem az életem minden napját boldogságban megélni. A családom és a közönség szeretete ad erőt mindenhez" – mondta a Lokálnak a Kossuth-díjas énekesnő, aki idén két fontos eseményre is készül. Vásárosnaményban tavasszal adják át a Bangó Margit Múzeumot, és egy új válogatásalbumot is kiad, feldolgozásokkal és új dalokkal. A rengeteg munka mellett pedig olykor neki is szüksége van kikapcsolódásra.

"Igen, néha esténként eljárok  a barátnőimmel. Nekem is szükségem van a társaságra. Sajnos ma már nincsenek élő cigányzenés mulatók vagy kellemes bárok, ahol kulturáltan lehet szórakozni, ezért máshol kapcsolódom ki. Ebben semmi rossz nincs."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?