HŰHA

Bálint Toncsi piásan zaklatta Hajdúékat

A házaspárnál kisebb összejövetel volt, így sokan hallották, ahogy bevallja: ivott. Sarka Katát szidta, a mûsorvezetővel szexelt volna. Toncsi kifordult önmagából.
  • Szerző: Ripost

Talán sosem derül ki a nyilvánosság előtt a dolog, de Bálint Antónia ezúttal akkor kezdte el zaklatni a Hajdú-Sarka házaspárt, amikor náluk éppen vendégek voltak. Így Toncsi hiába is tagadna, több fültanúja is volt annak, ahogy csütörtök este mintegy egy órán keresztül többször is odacsörgött Hajdúék otthonába. Az esetről a Blikknek egy ott lévő vendég számolt be. Toncsi a hírek szerint nem válogatta meg a szavakat: Katát azzal sértegette, hogy eddig hány férfival feküdt vajon le, hogy idáig vitte, majd iskolai végzettségét is firtatta. Az egykori szépségkirálynő, aki koronájával is kérkedett,

bevallotta azt is a vonalban, hogy ivott, majd közölte: Hajdút lesz..ná!

"Sokkoló volt hallani Toncsit ilyen állapotban, és hogy ilyenek hagyják el a száját" - mondta az informátor, aki arról is beszámolt, hogy Toncsi közben indokolatlanul vihogott, poharakkal csörömpölt, és sokszor összefüggéstelenül beszélt. A házaspár nem kívánta kommentálni az ügyet, de Sarka Kata megerősítette a történteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?