HŰHA

Balesetet szenvedett, azonnal kórházba rohantak a magyar színésznővel

Az ütközés Törökbálint közelében történt, amikor Oszvald Marika egy fellépésre sietett.
  • Szerző: Ripost

Balesetet szenvedett Oszvald Marika. A Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznője szombat délután karambolozott Törökbálint közelében.Oszvald Marikát a baleset helyszínéről mentő vitte kórházba.A Blikk információi szerint a mindig mosolygós és pörgős színésznő az Aszófői Vigasságok nevű fesztiválra meghirdetett fellépésére sietett, ám az ütközés közbeszólt. 

"Valóban történt egy baleset, de szerencsére minden rendben van. Oszvald Marikát elvitték a mentők, de már az otthonában pihen" - erősítette meg az értest a művésznő menedzsere, Görgényi Tibor, aki azt is elárulta, hogy természetesen először mindenki megijedt, de a kórházban kiderült, nincs baj.

A lap úgy tudja, Oszvald Marika szombat délután egy órakor még Kiskörén lépett színpadra operettes kollégájával, Peller Károllyal, a koncert után innen, a Tisza-tó partján lévő településről sietett az ország másik végébe, a közel három és fél órás autóútra és több mint 300 kilométerre lévő Aszófőre, ahol a Szent László-napi rendezvénysorozat szombat esti programjának egyik sztárfellépője lett volna.

A Blikk szerint a művésznő autójába hátulról mentek bele, a kocsija emiatt a szalagkorlátnak csapódott. A baleset után Oszvald Marika sokkos állapotba került.  

"Az M0-s jobb oldalán, Szeged felé volt egy baleseti mentésünk, amikor kaptuk a hírt, hogy a túloldalon személyi sérüléses baleset történt. Kolléganőmmel, Ridzi Szilviával azonnal a helyszínre siettünk, lezártuk az autópálya adott szakaszát, a kolléganőm pedig, akinek egészségügyi szakképesítése van, megkezdte a sérült ellátását.

Elsősorban stresszoldásra volt szükség, a sérült ugyanis nagyon megijedt. Pár perccel később megérkezett a katasztrófavédelem doktori szolgálata, amely folytatta a munkát" - mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a katasztrófavédelemmel is szerződésben álló MMM Trans mentésirányítója, Erdős Norbert.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?