HŰHA

Durvul a családi botrány: kitálalt apja fiatal feleségéről Bács Kati

A fél évvel ezelőtt elhunyt Bács Ferenc egyetlen gyermeke soha nem fogja megbocsátani, hogy senki nem értesítette őt édesapja halálos betegségéről.
  • Szerző: ripost

Fél évvel édesapja, Bács Ferenc halála után is képtelen feldolgozni a veszteséget Bács Kati. A Kossuth-díjas színész lánya a mai napig fájlalja, hogy apja új felesége, Edina elszigetelte tőle és a fiától Bácsot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Mielőtt elvette Edinát, évekig jóban voltunk velük. Hetente látogattak minket az otthonomban, ahol a fiammal éltem, együtt ebédeltünk, közös programokat csináltunk. Aztán egyszer csak egyedül jött, és idegesen azt mondta: 'Megnősültem, feleségül vettem Edinát', majd elrohant. Ezután elmaradtak a közös ebédek, programok, és sajnos az utolsó éveiben már nem is találkoztunk. Erről sem az édesapám, sem én, sem a fiam nem tehetett, ebben biztos vagyok” – mondta el a Best magazinnak Bács Kati, utalva arra, hogy az új feleség tehet mindenről.

„Elérhetetlenné vált számunkra, a szeretetét, a figyelmét a második házassága teljes mértékben elzárta tőlünk. (...) Azt sem tudtam, hogy a halála előtt két héttel bekerült egy szeretetkórházba. Amíg élek, nem felejtem el senkinek, aki tudott róla, hogy édesapám halálos beteg és nem értesített minket” – jelentette ki a gyászoló leánygyermek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?