HŰHA

Baba mellett is jól működik Kulcsár Edináék házasélete

Kisfiuk, Medox születése óta teljesen megváltozott Kulcsár Edina és Csuti élete. Azonban mindketten fontosnak tartják, hogy megmaradjon közöttük a tûz és az intimitás. Ennek érdekében különleges praktikákat is szívesen bevetnek.
  • Szerző: E.J.

Talán még egy hazai híresség sem vallott annyira őszintén és részletesen a szexuális életéről, mint ahogy azt Kulcsár Edina férje, Csuti tette a napokban.

A férfi S. Tóth Márta JelenLét nevű műsorában beszélt kendőzetlenül arról, hogyan élik meg az intimitást Edinával.

Kisfiuk, Medox szeptemberi születése óta a házaspár kénytelen mellőzni a hálószobai spontaneitást, ám tudatosan kerítenek alkalmat az összebújásra. Még akkor is, ha ehhez olyan praktikákat kell bevetniük, mintha újra tinédzserek lennének.

„Nyilván egy gyereknél nincs az, hogy hazamegyek és egymásnak esünk, hiszen a gyerek néz. Ráadásul Medoxnak akkora szeme van, mintha telihold lenne, ő mindent lát. De tök szexi szerepjáték, hogy amikor alszik, bemész a takaró alá, mert nem akarjuk, hogy a gyerek lássa, amit csinálunk. Ez nekem teljesen zánkai általános iskolai osztálykirándulás hangulatú, hogy a takaró alatt mókol a férfi. Ezt például nagyon szeretjük” - mondta el a műsorban Csuti.

A házaspár szexuális életét egyáltalán nem változtatta meg a gyermekük megérkezése.

Szülés után nem tartották be az ilyenkor szükséges két hónap szexmentességet, négy héttel később máris egymásnak estek. Sőt, Csuti bevallása szerint a mai napig heti két-három alkalommal együtt vannak. A férfi arra is ügyelt, hogy Edina a várandóssága során is megkapja a testi törődést.

„Egy dolgot tartottam szem előtt, hogy a terhesség alatt ugyanolyan nőnek érezze magát, mint előtte. Ebben volt tudatosság, de morbid vagy nem, én kívántam őt nyolcvanöt kilósan is! Akkoriban jó brazilos lett! Én imádtam csapkodni, korábban fokhagyma popsija volt, aztán a terhesség alatt már nem, az inkább olyan fokhagyma volt, hogy három hónapig érezted volna, ha azt elfogyasztod. De jó volt paskolni és egy csomó olyan dolgot csináltunk, ami vicces!" – mesélt mosolyogva Csuti a babavárás utolsó időszakáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?