HŰHA

„Azt hiszi, sosem fogy el a pénz” – megszólalt Vajna Tímea nagymamája

A 37 éves özvegy mindig számíthat a nagymamájára, aki őszintén szokta közölni vele a véleményét.
  • Szerző: Ripost

Egy évvel Andy Vajna halála után Vajna Tímea új életet akar kezdeni az Egyesült Államokban. Egyelőre egyedül utazik, de hamarosan Zoli is csatlakozik majd hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A Story magazinból kiderült néhány részlet arról, mennyire gondolja komolyan Vajna Tímea az új kapcsolatát. Zolival már lefotózták őket nemrégiben Andy Vajna sírjánál, és mint kiderült, a férfi segített az özvegynek a költözésben is. A milliomos jól ismerte Andyt, a producer utolsó nyolc évében baráti kapcsolatot ápoltak egymással, és már Tímeával sem csak üzlettársak.

„Szerintem soha nem leszek túl Andy halálán. Van, amikor jobban vagyok, de sokszor nagyon nehéz. Az esték és az éjszakák a legrosszabbak” – mesélte a lapnak Tímea, aki elárulta, hogy Zolival hogyan kezdődött a kapcsolatuk.

„Úgy vettem észre, már egy picit nyitottabb vagyok egy párkapcsolatra, ami nagyon jót tesz. Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, és majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer„ – fogalmazott az özvegy.

Los Angelesben vannak már barátai is Tímeának, de mint kiderült, igazán csak egy ember véleményére ad, az pedig 87 éves nagymamája, aki mindent tud az özvegy magán- és üzleti ügyeiről. Férje halála óta pedig a legfőbb támasza.

”...még mindig le van törve, mint a bili füle. Általában én vagyok az, aki vigasztalja, megnyugtatja„ – mondta a lapnak a nagymama, aki tanácsokkal is ellátja unokáját. Sőt, Amerikába is ő kísérte el Tímeát a temetésre.

”A pénzéhez sem férhet hozzá, amíg nem amerikai állampolgár, addig a vagyont Andy egykori üzlettársa kezeli„ – árulta el a nagymama, aki szerint minden kiadáshoz a férfi engedélyét kell kérni.

”Timi elment halottlátóhoz is, felismerte Andy hangját... úgy éreztem, megnyugtatta, hogy ha akar, beszélhet vele„ – tette hozzá, elmesélve, hogy Tímea most is úgy érzi, férje vele van.

”Akárki kedveskedik neki, csak elvonul, és Andyre gondol, még mindig gyászolja, pedig örülnék neki, ha megtalálná végre a boldogságát... Azt hiszi, a pénz nem fogy el soha, ezért le is toltam„ – mondta.

És ezeket olvastad már?