HŰHA

Azonnal kirúgták az internet új magyar sztárját

Napok óta sírva nevet a fél ország az egykori Budapest TV romjain virágzásnak indult netes csatorna mulatós mûsorán. Szőnyû hír érkezett!
  • Szerző: Buster

Sztárok és egyszeri emberek sora osztott meg videókat az elmúlt napokban, melyeken a Budapest Európa TV egyik elképesztő műsorának a Diridárénak epizódjai voltak láthatóak. Pillanatok alatt olyan népszerűek lettek, hogy még Balázsék is beszéltek róla reggeli műsorukban.

Különösebb elemzésbe most kár belemenni, hiszen nem célunk megsérteni az öncélú művészet gyakorlóit, de az biztos, hogy vidám perceket okozott az internet népének KO Laci, vagy éppen a "nagy díva" Ibikeblue, akik egy különös társulat tagjaiként prezentálják művészetüket hétről hétre.

No, de elég a vidámságból és jöjjenek a szomorúság, vagyis inkább a dráma percei. A Diridáré műsorvezetőjét ugyanis kipenderítették a csatornától, mert sokak szerint komoly baj volt vele...

"Violetta már nem tartozik a csapatunkba szerencsére, mert egész egyszerűen őt nem lehetett elviseli.

Tönkretette a produkcióinkat és kiállhatatlan.

Õ miatta szégyenítenek minket és a fél ország röhög rajtunk, pedig mi csak szeretünk énekelni és nem azért csináltuk a műsort, hogy mindenki rajtunk köszörülje a nyelvét. Azt megértem, hogy Violetta hülyeségein kiakadtak, mert ugye olyasmiket csinált, hogy SMS-eket olvasott be a műanyag karkötőjéről, meg halandzsa olaszul beszélt, de ezért nem kell minden más résztvevő lelkébe tiporni. Violettát egyébként is kirúgta az igazgató úr!"

- fakadt ki a műsor egyik állandó szereplője.

A show pedig dübörög tovább!

Kommentár nélkül...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?