HŰHA

Az utolsó fillérével 6 számjegyű összeget nyert Bódi Guszti

Az énekesre Las Vegasban mosolygott rá a szerencse, éppen az utolsó pillanatban.
  • Szerző: Ripost

Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan ember az országban, aki ne szórakozott volna már legalább egyszer az Aranyeső című nótára. A dal nemcsak hazánk legnagyobb bulislágerévé nőtte ki magát az utóbbi évtizedekben, hanem sztárrá tette Bódi Gusztit és nejét, Margót.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A két énekes az élő példái annak, hogy kellő kitartással, hittel és egy icipici szerencsével bárki megütheti a főnyereményt, legyen szó több mint négy évtizede tartó boldog házasságról, szakmai sikerekről vagy egy, a világ másik felén található ka­szinóról.

„A harmincadik házassági évfordulónk alkalmából Las Vegasban voltunk Margóval. Mindenki tudja, hogy ott minden sarkon hotelnyi méretű kaszinókkal vannak. Az utolsó húsz centesünkkel, ami kb. 50 forintot ér, ütöttük meg a jackpotot: minden csilingelt és világított, mire kiderült: közel 600 000 forintnyi dollárt nyertünk” – lelkendezett Guszti, aki évtizedek óta tartó sikerei ellenére egy percig nem fe­lejtette el Nagyecsedet, ahol nyolcan laktak egy szobában.

„Gyermekkorunk óta összeköt a sorsunk Margóval. Ő már kilencévesen elveszítette az édesanyját, napszámosként dolgozott, hogy segítse a családját. Tizenhárom évesek voltunk, mikor összefonódott a sorsunk egy vásárban, és a kapcsolatunk azóta is megingathatatlan. Szinte még fel sem nőttünk, mire a családunk több tagját is elveszítettük, a saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet, az éhezést és a nélkülözést. Tudtam azonban, hogy ebből ki tudunk törni, mert a Jóisten akaratot és tehetséget adott a kezembe. Mára megadatott a jólét, de tudom: egy percig nem szabad elfelednem, honnan jöttünk. Ezért is fontos nekem a fiatal, pályakezdő tehetségek gondozása: már vagy ötven srácot indítottunk el a pályán és támogatunk” – mesélte Guszti a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?