HŰHA

Az évtized szemétségét követték el élőben Balázsék

A hazai rádiózás egyik legjobban sikerült "aljasságát" agyalták ki és hajtották végre szerda reggel az éter fenegyerekei. Jani vette a lapot.
  • Szerző: Buster

Balázsék eddig is számtalan olyan dolgot tettek meg élő adásban, amikre korábban nem volt példa a hazai rádiózásban, de szerda reggel még rá tudtak tenni egy lapáttal. Vadon Janin kora reggel egy térdműtétet hajtottak végre ugyanabban az épületben, ahol a Rádió1 stúdiója is található, így adta magát, hogy a beavatkozás előtti pillanatokban bekapcsolták élő adásba az orvost. A szakember  elárulta, hogy már megkezdték az eljárást és a műsorvezető nagyjából fél kilenc táján ébredezik majd az altatásból.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri ekkor ördögi tervet eszelt ki. Arra jutottak, hogy Feri ekkortájt leoson Jani ágyához és élőben közvetíti majd, ahogy kollégája magához tér. Ekkor azonban különös fordulatot vett a történet. Megérkezett a stúdióba az éppen 18. születésnapját ünneplő Ábel, aki Vadon Jani legnagyobb rajongója. A fiatalember jó ideje árnyékként követi a rádióst és hol a kitelepüléseken, hol a vonaton, hol pedig a Rádió1 stúdiójánál jelenik meg váratlanul. A műsorvezetőnek ez egy idő után terhessé is vált, így kisebb konfliktus alakult ki kettejük között.

A fiatal srác, nem tudott Jani műtétjéről, csupán néhány karácsonyra szánt kedvességgel érkezett, de Balázs és Feri fejében már meg is született az ördögi ötlet. Ábelt lekísérték a lábadozóba, ahol Jani éppen csak ébredezett a találkozást pedig élőben közvetítették. Jani alaposan meg is lepődött és hallhatóan pillanatokon át nem tudta, hogy az altató hatásaként halucinálja-e ágya mellé rajongóját, vagy a valóság az, amit lát. Szerencsére a rádiós még félkómásan is humoránál volt és ha kissé darabosan is beszélt, de viccesen reagált a meglepetésre.

Balázséknak persze volt még egyéb ragyogó ötlete is Jani ébresztésére, de sajnos a kivitelezés komoly előkészületeket igényelt volna. Adásban azon viccelődtek, hogy egy sminkmestert is hívhattak volna, aki a 45 perces beavatkozás alatt rájuk dobott volna egy 10 évet öregítő sminket, elhitetve Janival, hogy éppen kómából ébredezik...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?