HŰHA

Az arctetoválás a hírességek legújabb őrülete

A sztárok körében évtizedek óta divat a tetoválás, ám az utóbbi napokban egyre többen az arcukra varratnak, ami elég meghökkentő.
  • Szerző: The_M

A bűnözők és a törzsi harcosok körében mindig is divat volt az arctetoválás, de a jelek szerint a külföldi sztárvilágban is ez a legújabb trend. Sőt még csak nem is apró, alig észrevehető feliratokat vagy ábrákat kérnek a tetoválóktól, hanem feltűnő műveket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Chris Brown annyira szereti az Air Jordan Nike cipőket, hogy az arcára is akart egyet.

Cindy Crawford fia, Presley Gerber a „Félreértett” szót tetováltatta a szeme alá, mert szerinte őt senki nem érti meg. Ezzel pontot is tett a sikeres modellkarrierje végére.

A rapper, Post Malone arcán eddig is több tetoválás volt, de hogy miért kellett neki egy véres körfűrész is, az rejtély.

The Game egy Los Angeles-i banda tagja volt a rapperkarrierje előtt, így az arcán több börtöntetkó is volt, most azonban az elhunyt Kobe Bryant emlékére a szemöldöke felé varratta a kosaras 8-as mezszámát is.

Amber Rose, a méretes bájairól híres modell a hétéves fia két becenevét, a Slash-t és a Bash-t tetováltatta a homlokára. A rajongói által otrombának nevezett tetoválások kapcsán annyit mondott, hogy nem érdekli a külseje, csak az számít, ami a belül van.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?