HŰHA

Az arctetoválás a hírességek legújabb őrülete

A sztárok körében évtizedek óta divat a tetoválás, ám az utóbbi napokban egyre többen az arcukra varratnak, ami elég meghökkentő.
  • Szerző: The_M

A bűnözők és a törzsi harcosok körében mindig is divat volt az arctetoválás, de a jelek szerint a külföldi sztárvilágban is ez a legújabb trend. Sőt még csak nem is apró, alig észrevehető feliratokat vagy ábrákat kérnek a tetoválóktól, hanem feltűnő műveket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Chris Brown annyira szereti az Air Jordan Nike cipőket, hogy az arcára is akart egyet.

More tattoos last night for my brother @chrisbrownofficial , here is this Jordan shoe that I did recently, , @blackpyramidofficial

Cindy Crawford fia, Presley Gerber a „Félreértett” szót tetováltatta a szeme alá, mert szerinte őt senki nem érti meg. Ezzel pontot is tett a sikeres modellkarrierje végére.

MISUNDERSTOOD @presleygerber

A rapper, Post Malone arcán eddig is több tetoválás volt, de hogy miért kellett neki egy véres körfűrész is, az rejtély.

The picture I took after I finales the tattooon the homie @po bn stmalone . Just want to thank Austin , Jay , Dre Smitty @adamdegross , @bobbygreenleaf @bbell1983 n , @tylayaweh yla , @djenice1 nice

The Game egy Los Angeles-i banda tagja volt a rapperkarrierje előtt, így az arcán több börtöntetkó is volt, most azonban az elhunyt Kobe Bryant emlékére a szemöldöke felé varratta a kosaras 8-as mezszámát is.

Are Face Tattoos The New 2020 Thing?? #THEGAME #LOSANGELESCONFIDENTIAL #CHRISBROWN #RAP #RNB #MUSIC #JUICENTEA

Amber Rose, a méretes bájairól híres modell a hétéves fia két becenevét, a Slash-t és a Bash-t tetováltatta a homlokára. A rajongói által otrombának nevezett tetoválások kapcsán annyit mondott, hogy nem érdekli a külseje, csak az számít, ami a belül van.

When ur Mom lets you draw on ur Barbie 😏 #Bash #Slash @el_jacob_ramirez

És ezeket olvastad már?