HŰHA

Autóbalesetet szenvedett, nagy fájdalmakkal küzd a magyar színésznő

Oszvald Marikának bordatörése miatt fájdalomcsillapítókat kell szednie, elaludni is csak így tud.
  • Szerző: Ripost

A karambolja után otthon lábadozik Oszvald Marika, aki másfél hete az M0-áson szenvedett autóbalesetet Törökbálint közelében.A Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas szubrettjét mentő vitte kórházba. Bordatörést szenvedett, és azóta is nagy fájdalmai vannak, még jó ideig fájdalomcsillapítókat kell szednie, elaludni is csak így tud – ráadásul ülve.

A művésznő elárulta a Blikknek, hogy négy-hat hét pihenés vár rá, de semmiképpen nem ágynyugalom.

„Nem lehet feküdni! Ezért is van, hogy a nappalok könnyebbek, de az éjszakák elég nehezek, alig tudok pihenni néhány órát. Mivel nem fekhetek az ágyban, két fotelt tolok össze és ülve alszom. Ez a szabály, én pedig mindent betartok, hogy minél előbb meggyógyulhassak” – magyarázta Oszvald Marika.

A színésznő most úgy számol, augusztusig biztosan nem áll színpadra.

„Akkor is csak abban az esetben, ha már jól leszek! Furcsa nekem ez a kényszerpihenő, mert nem vagyok az a típus, aki szeret egy helyben meglenni. Szerencsére picit tudok kertészkedni, könnyebb dolgokat főzök, valamint a medencémbe is tudom lógatni a lábamat, hiszen annak nincs semmi baja” – sorolta Oszvald Marika, akinek szerencsére van segítsége. A színésznő biztos benne, hogy a folyamatos orvosi kontroll mellett – ha kíméli magát – hamarosan újra színpadra állhat.

Mivel a művésznő autójának az eleje teljesen összetört, ezért azt a szakemberek szerint már nem érdemes szervizelni, így kénytelen új kocsi után nézni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?