HŰHA

Átok ül Pikali Gerda új házán

Pikali Gerda ott kezdett új életet, ahol korábban Kulcsár Edina kapcsolata véget ért. A színésznő az egykori szépségkirálynő családi házát vásárolta meg, oda költözött be a nyár közepén.
  • Szerző: Ripost

A szomszédok szerint az épület magában hordozza a balszerencsét, így lehet, hogy az Gerdát sem kerüli el.

Ahogy korábban arról a %% beszámolt, Pikali Gerda még a nyáron vásárolta meg Budapest külső kerületében új otthonát, és a híresztelések szerint ennek egyik oka, hogy megromlott a kapcsolatuk Rékasi Károllyal. Gerda választása azonban nem biztos, hogy jó ötletnek bizonyul.

A szomszédok szerint átok ül a házon, amely a hosszú évek alatt már többször cserélt gazdát. Minden alkalommal szerelmi csalódás miatt került új tulajdonoshoz az ingatlan. A %% megtudta: a színésznő új otthonának korábbi tulajdonosa Kulcsár Edina volt. Különös, hogy az egykori szépségkirálynő az exvőlegényével közösen vásárolta a családi házat, de kapcsolatuk már nem érte meg a beköltözést, mert szakítottak.

"Nincs jó energiája ennek a háznak. Valahogy eddig minden lakójának balszerencsét hozott"

kezdte Gerda szomszédja, aki régóta él az utcában.

"Korábban itt egy hasonló ház állt, de Edina és a vőlegénye felújították. Az ő kapcsolatuk is zátonyra futott, pedig takaros otthonuk lehetett volna. Most Gerda lakik mellettünk, ám Rékasi Károlyt csak ritkán látjuk erre"

– mondta a hölgy. 

Arról beszélnek a környéken, hogy Pikali azért költözött ide, mert szakítottak Rékasival. Nem lepődnénk meg! Ez a ház magában hordozza a szerelmi drámákat

– találgatott a szomszéd.

Edina a ház eladásával tudta csak maga mögött hagyni a múltat, és így lezárta élete egyik fontos fejezetét. Kérdés, hogy mi vár Gerdáékra? Elvégre nem kevés pénzébe került a színésznőnek a ház megvásárlása, mint ahogy Rékasinak sem kivásárolni volt feleségét a telki otthonából. Mindezt pedig azért, hogy végre-valahára közös életet építsenek!

 

 

És ezeket olvastad már?