Létrehozva: 2017.06.20.

Átok ül a sztárvilágon: sorra mondják le az esküvőt a hírességek!

Mintha valamiféle érzelmi méreg lenne a levegõben, úgy fut zátonyra az utóbbi években a hírességek kapcsolata.

Legutóbb Hódi Pamela és Berki Krisztián jelentették be, hogy hiába a hónapokon át tartó tervezgetés, mégsem vonulnak oltár elé. Az esetük azonban nem egyedülálló: a magyar sztárok közül sokan gondolták úgy, hogy az utolsó pillanatban futamodnak meg az elköteleződés elől.

Hódi Pamela és Berki Krisztián

Július elsején, egy vidéki kastélyszállóban fogadott volna örök hűséget egymásnak a két híresség, ám két héttel a nagy nap előtt lefújták az esküvőt. A pár közös nyilatkozatot adott ki, amelyben megerősítették, hogy nem kívánnak összeházasodni, de ettől függetlenül továbbra is együtt élnek és közösen nevelik a lányukat, Natasa Zselykét. Pedig Pamela rengeteg időt, pénzt és energiát ölt az előkészületekbe, hiszen az esküvőt teljes egészében egyedül szervezte meg, most úgy tűnik, hiába.

Orosz Barbara

2012-ben boldogan készült az esküvőjére Orosz Barbara, alig egy évvel később azonban kiderült, hogy valami végleg összetörte a műsorvezető és civil kedvese szerelmét. Később Barbara elmondta, hogy akkoriban még nem állt készen a házasságra, ezért bontotta fel a jegyességet és vetett véget a kapcsolatnak. Néhány hónappal később a műsorvezető mindent megtett, hogy visszahódítsa ügyvéd kedvesét, végül mégis különváltak az útjaik. Barbara jelenleg egy új, titokzatos férfi oldalán boldog, és immáron talán készen áll arra, hogy örökre összekösse az életét a szerelmével.

Muri Enikő

Két év boldogság és hat hónap jegyesség után múlt tavasszal döntött úgy Muri Enikő és akkori kedvese, Szente Károly, hogy összekötik az életüket. Az énekesnő és civil szerelme sokáig álompárként voltak számon tartva, de hiába tűzték ki az esküvő időpontját és hívták meg a vendégeket, az utolsó pillanatban mégis különváltak az útjaik. Az ok egyszerű, Enikőék szépen lassan eltávolodtak egymástól. Az énekesnő érzelmei elmúltak, ő pedig rájött, hogy hiba lenne, ha komolyabb érzelmek nélkül benne maradna a kapcsolatban. Bár próbálták visszahozni a régi érzelmeket, de ez nem sikerült, így azóta már csak baráti a viszonyuk.

Antal Tímea

Tavaly nyáron az énekesnő úgy döntött, hogy nem vonul oltár elé a vőlegényével. Tímea idillinek tűnő kapcsolatban élt Sándorral, sőt, a munkában is jól kijöttek egymással, a férfi volt ugyanis az énekesnő menedzsere. Talán a tempó volt túl gyors, hiszen néhány hónap után összeköltöztek, minden percüket együtt töltötték, és az eljegyzésre is sor került. A pár végül barátságban vált el egymástól, miután mindketten belátták, hogy ellaposodott a kapcsolatuk.

Lola

2014-ben még álomesküvőt tervezett Lola, miután szerelme, Bence megkérte a kezét. 2015 szeptemberében azonban zátonyra futott a kapcsolatuk, esküvő helyett pedig fájdalmas szakítás lett a románc vége.

Miután azonban Bence hangtechnikusként dolgozott Lola koncertjein, a szerelmük újra fellobbant, néhány hónap múlva pedig kibékültek. Újraéledt szerelmüket egy második eljegyzéssel koronázták meg, és úgy tűnik, ez alkalommal komolyan gondolják.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Ezért nem kellettek Ukrajnának Karácsony Gergely ajándékai

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

hirtv.hu

Gulyás Gergely is reagált Magyar Péter hangfelvételére

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

„Az egyke gyerekek furák” - Kőgazdag Letícia az anyaságról vallott

HŰHA

120 milliója van? Meglepő kijelentést tett Aurelio

HŰHA

Détár Enikő őrületesen hosszú combokat villantott

HŰHA

„Nem vagy normális, komolyan mondom” – durván elfajult a TV2 házaspárjának a vitája