HŰHA

Átok ül a magyar sztárokon? Sorra baleseteznek a hírességek!

Balesetek még a legóvatosabb emberekkel is előfordulhatnak, ez alól pedig a magyar hírességek sem kivételek.
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt egy évben többen közülük kellemetlen események részesei lettek, ráadásul önhibájukon kívül.

Demjén Ferenc

Tavaly júniusban, az Itt élned, halnod kell című előadás után a Hősök terén olyan szerencsétlenül esett az énekes, hogy eltört a felkarja. Rózsi azonban nem törődött a fájdalommal. Végül a barátai tanácsára belátta, hogy az egészsége fontosabb a koncerteknél, ezért kórházba ment, ahol egy 15-20 centis titánimplantátumot ültettek a karjába. Azóta az énekes karja megérzi az időjárás-változást, de máig bízik benne, hogy a kellemetlen utóhatás hamarosan elmúlik.

Várkonyi Andrea

Ijesztő élményben volt része Várkonyi Andreának, amikor 2016 novemberében csúnya balesetet szenvedett el a Flórián téri „halálkereszteződésben”. A FEM3 műsorvezetője szerencsére a saját lábán szállt ki az összeroncsolódott autóból, miután egy balról érkező furgon belehajtott a kocsijába. Andrea a biztonság kedvéért kórházba ment, hiszen a fején egy jókora púp keletkezett, amit utána napokon át fájlalt. A balesetet viszont a körülményekhez képest szerencsésen megúszta, habár az autója teljesen összeroncsolódott.

Gesztesi Károly

A színész november elején, Békásmegyeren szenvedett balesetet, amikor autójával a járdaszigetnek ütközött. Gesztesi nem tagadta, hogy az este folyamán fogyasztott némi alkoholt, mielőtt a kormány mögé ült, és bár szerencsére sem ő, sem pedig más nem sérült meg az eset során, rendkívül szégyellte magát. „Aki végigkövette az elmúlt közel száz tiszta napomat, az tudja, hogy mit jelentett nekem az, hogy kibírtam ital nélkül… Vétkeztem, hibáztam, amiért meg kell, hogy kapjam a büntetésemet! Mindenért vállalom a felelősséget...” – nyilatkozta akkor Gesztesi a %%-nak, a retorzió pedig valóban nem maradt el. A bíróság elvette a színész jogosítványát, így két évig nem vezethet.

Medveczky Ilona

Tavaly, február végén szenvedett fájdalmas balesetet Medveczky Ilona, aki kerti munka közben elesett, és eltörte a csuklóját. A művésznő azonnal kórházba sietett, majd tíz hétig gipszben volt a keze. Amikor az orvosok levették a rögzítést, akkor szembesültek vele: rosszul forrt össze a csont. Hiába járt gyógytornára, nem tudták enyhíteni szenvedését. Az orvosok úgy határoztak, novemberben újra kés alá kell feküdnie a dekoratív táncművésznek. „Fellélegeztem! Hónapok óta nyomasztott a beavatkozás. Már a kórházból is kiengedtek, itthon lábadozom, napról napra jobban vagyok!” – árulta el a műtét után a 76 éves híresség.

Székhelyi József

Rosszul indult az új esztendő a színésznek. Januárban szen­ve­dett ket­tős bor­da­tö­rést, amikor meg­bot­lott az ud­va­ron, és egy szik­lába ütötte a mell­ka­sát. Fáj­dal­mak kö­ze­pette is szín­padra lé­pett! „A bordatörés egy banális történet, ezzel nincs mit kezdeni. Amíg össze nem forr, addig borzasztóan kellemetlen minden egyes mozdulat” – árulta el lapunknak a baleset után a színész, akit álló vastapssal fogadott a közönség a Veres1 Színházban a Szép jó estét, Mr. Green! című, kétszemélyes színdarab premierjén. A hetvenéves művész azóta felépült.

És ezeket olvastad már?