HŰHA

Angelina Jolie régen volt ilyen vidám

Miközben Brad Pitt magányosan töltötte az ünnepeket, felesége és a gyerekeik vígan síeltek, és nyoma sem volt a családi drámának.
  • Szerző: The_M

A barátai szerint élete legszörnyűbb karácsonyán van túl Brad Pitt, az ünnepi hangulat helyett a zokogása hangja járta be a házát, hiszen Angelina Jolie nem engedte, hogy találkozzon a gyerekeikkel. Sőt inkább felpakolta őket, és elmentek síelni egyet Coloradóba, Amerika egyik legnagyobb síparadicsomába.

Angie és a gyerekek a róluk készült képek alapján remekül érezték magukat, rengeteget siklottak a pályákon, és sokszor feltűntek a városközpontban is. Úgy viselkedtek, mint egy hétköznapi család, akiknek semmi gondja nincs a világon. Pedig a kicsiknek sem lehetett könnyű, hogy nem láthatták apjukat a legnagyobb családi ünnepen, hiszen ilyen az életükben még sosem fordult elő.

A téli vakáció felemás érzéseket váltott ki a közvéleményből. Sokak szerint Jolie szándékosan vitt magával fotósokat, hogy az egész világ láthassa, mennyire jól megvan a gyerekekkel, és mekkora a családi idill Brad nélkül is. De néhányan azt is felrótták neki, hogy télen a hegyekben, ahol kemény mínuszok vannak, fagyit etetett a gyerekekkel, és rendesen fel sem öltöztette őket. Egy felelősségteljes anyától pedig kicsivel nagyobb törődést várnának el.

És ezeket olvastad már?