HŰHA

Altatóval küzdi le a félelmet Horváth Éva

A legnagyobb szenvedélye egyben a legnagyobb félelme is. Horváth Éva hasznos tanáccsal szolgál azoknak, akiknek konkrét halálfélelmük van a repüléstől.
  • Szerző: B.M.

Szenvedélye az utazás, mégis ahhoz, hogy eljusson álmai nyaralására, érdekes trükköt kell bevetnie. „Nagyon félek a repüléstől, soha nem tudok elaludni a magasban, ezért egy bevált módszert alkalmazok arra, hogy viszonylagos nyugalommal vészelhessem át a hosszú utakat” – kezdte sejtelmesen a nak a gyönyörű modell-műsorvezető, akinek az egyik alkalommal hatalmas viharba került a gépe, és azóta jobbnak látja, hogy inkább alvással töltse a repüléssel töltött órákat.

„Még 2008-ban, a ’Celeb vagyok, ments ki innen’ forgatásáról utaztam haza Falusi Mariannal Argentínából, amikor

arra lettem figyelmes, hogy villámok cikáznak a gépünk mellett. Légörvények dobálták a repülőt, nagyon ijesztő volt. Szörnyen éreztem magam, és ekkor kezdődött a rettegésem

- elevenítette fel Horváth Éva a megrázó élményt, és hozzátette: ezután tanácsolták neki, hogy a saját nyugalma érdekében inkább aludnia kéne a magasban. „Az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra, hogy neki segítenek az altatók a repülés alatt. Megfogadtam a javaslatát!

Felszálláskor beveszem a tablettát, leszálláskor pedig teljesen kipihenten ébredek.

Természetesen a rövid utak alkalmával nincs szükségem ilyen módszerekre” – mosolygott Horváth Éva, aki nyáron a karrierjére koncentrál, de ősztől, ha lesz egy kis szabadideje, ismét a magasba emelkedik, és belevág az izgalmas kalandokba.

És ezeket olvastad már?