HŰHA

Áll a bál: reagált az őt ért vádakra a népszerű magyar színésznő

A Jóban Rosszban egykori sztárjánál betelt a pohár! Elege van a mocskolódásból, a Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.
  • Szerző: BDF

Kondákor Zsófia a hivatalos Facebook-oldalán reagált az őt ért vádakra. Azt írja, nem akart részt venni a mocskolódásban, de belátta, nincs más választása.

Csendben tűrtem eddig mindent, ami sért anyaságomban és nőként, társként. Szeretnék tisztázni pár dolgot, amelyek elferdítve jelennek meg rólam.

Az első és legfontosabb dolog, hogy a kisfiamat soha nem hagytam el, vagy hagytam ott az apukájánál. Benit három éves koráig egyedül neveltem, ezután heti váltásban apukájával együtt" -írta a színésznő, aki kitért Kembe Sorel-Arthurral való szakítására is, akitől egy kislánya született. A napokban röppent fel a pletyka, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárpárja Katja felügyeleti joga miatt pereskedik.

"A második: Kembe Sorellel való kapcsolatunknak nem egy harmadik személy megjelenése vetett véget! Tudom, manapság sokan úgy döntenek, hogy együtt maradnak bármi áron a gyermekük érdekében. Én másként gondolom" -  folytatja Zsófi, aki hozzátette, mindent megtett a kapcsolatukért, mégsem működött, ezért inkább különváltak, hogy legyen esélyük a boldogságra.

Ezzel sokkal inkább támogatjuk gyermekeink lelki fejlődését, mintha úgy nőnének fel, hogy évekig veszekszünk a fejük fölött, vagy senki nem szól a másikhoz és csak a feszültséget érzik a levegőben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?