HŰHA

Áll a bál a családban, Bódi Margó rajtakapta a férjét

Guszti egy üzenet miatt bukott le.
  • Szerző: sv

Bódiék házassága példaértékű, hiszen a kölcsönös tisztelet és az egymás iránt érzett szeretet segít nekik a legnagyobb mélypontoknál, ami nem is csoda, hiszen már 43 éve, hogy kimondták a boldogító igent. A felhőtlen pillanatokat azonban egy kis időre beárnyékolta, mikor Margó észrevette, hogy férje más nőknek csapja a szelet.

Gusztit egy ártatlannak tűnő Facebook-értesítés buktatta le, ami megjelent felesége oldalán is. A felelőtlen énekes egy titokzatos hölgy ruháját dicsérte meg, ami nem takart túl sokat belőle, Margó pedig annyira kiakadt a történtek után, hogy abban a pillanatban letörölte férjét az oldaláról.

„Nekem ismerősöm volt a Bódi Guszti a privát oldalamon. Mikor ő valamihez hozzászólt, arról én kaptam egy értesítést.

Kíváncsi voltam, hogy kinek írogat, rákattintottam, egy csaj volt ott kis ruhában.

Guszti meg azt írta hozzá, hogy: nagyon csini vagy, a ruhád is szép, csumi. Néztem a fotót, az a ruha úgy nézett ki, mint egy karácsonyfa... Nem bírtam tovább, fogtam magam, és kikövettem” – idézte fel a kellemetlen élményt Margó, aki szerint férje mindenkit meg szokott dicsérni.

Az esetről megkérdeztük Gusztit is. Ha kíváncsi vagy, ő mit mondott a történtekről, akkor keresd a %%  napilap szerdai számát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?