HŰHA

Alkalmatlan a párkapcsolatra: durván kiosztották a volt női Berki Krisztiánt

Hajdú Péternél teregeti ki a szennyest Berki Krisztián! A híresség leplezetlen őszinteséggel beszél a péntek esti műsorban a családi életéről, az anyagi helyzetéről és a nőügyeiről.
  • Szerző: e.j.

Berki Krisztiánnal folytatódik péntek este az Összezárva Hajdú Péterrel. A Life TV műsorában ezúttal a politikusi babérokra törő izomceleb vendégeskedik huszonnégy órán át, megmutatva a nézőknek az igazi énjét. Hajdú bátran rákérdezett Krisztián anyagi helyzetére, de a feleségéhez fűződő érzéseiről és a korábbi nőügyeiről is faggatta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

Utóbbi kapcsán egy kisebb meglepetéssel készült Berkinek: megkérte a híresség egykori barátnőit, hogy írják le a véleményüket Krisztiánról, akinek ki kellett találnia, hogy melyik ismert szépség mondta róla az adott ítéletet.

„Berki alkalmatlan egy párkapcsolatra, elveszett a nagyvilágban. Keresi saját magát. Mindig megosztó személyiség volt, de tudom, hogy van jó tulajdonsága és jó oldala is” – fogalmazott Sónyák Szilvia, akinek a véleményével Berki egyetértett.

Fotó: Life TV

A következő kritikára azonban bizonyára ő maga sem készült fel: Szabó Zsófi még nyolc évvel a kapcsolatuk vége után is keményen beszélt róla.

„Krisztián vakvágány volt. Abban a korszakomban elborult az agyam, mindent kiteregettem magamról, minden eseményre elmentem, és lépten-nyomon nyilatkozgattam. Nem akarom bántani Krisztiánt, de ő nekem egy botlás volt. Semmi közöm hozzá, belőlem él és általam lett híres” – mondta el Zsófi.

Krisztián ezzel a kritikával már egyáltalán nem értett egyet: állítja, hogy Zsófi ugyanúgy kihasználta őt annak idején, hiszen az akkor kezdő színésznőnek is jól jött a hírverés.

„Neki erre volt szüksége, hogy híres legyen. Pont az szeretett volna ő lenni, amire most mutogat velem szemben! Végighakniztuk azt a három hónapot!” – fakadt ki Berki.

Polgár Krisztával is járt

A műsorban Berki mintegy véletlenül bevallja, hogy nem csak Oszter Alexandrával, Sónyák Szilviával, Szabó Zsófival és Cserpes Laurával járt, de egy ideig Polgár Krisztával is egy párt alkotott. A ma már kétgyermekes szépségkirálynő és a híresség kapcsolatáról maga Hajdú Péter sem tudott: a műsorvezető meglepődött a felfedett múltbéli titkon.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?