HŰHA

Aljas módon uszít Weisz Fanni anyja: döbbenet, hogy mire vetemedett!

Léránt Ágnes tovább folytatja a küzdelmét a lányáért: ezúttal Fanni egyik legjobb barátnőjével látogatott el a Mokkába, így próbálva bizonyítani az igazát.
  • Szerző: ripost

Szerdán újra szerepelt a Mokkában Weisz Fanni édesanyja, aki mindenáron be akarja bizonyítani, hogy lányát sakkban tartja a férje, Hajmásy Péter. 

Ágnes asszony a szerdai műsorba nem egyedül érkezett: elképesztő módon elvitte magával lánya gyerekkori legjobb barátnőjét, Diát, hogy a szintén siket lánnyal bizonyítsa igazát.

A fiatal lány a műsorban elmondta, úgy látja, Fanni valakinek a befolyása alatt áll.

"Tizenöt éves korunk óta vagyunk barátnők. Amikor megtudtam, hogy az anyukájával nem áll szóba, megkérdeztem tőle, hogy mi történt. Próbáltam kapcsolatba lépni vele. Mesélt nekem dolgokat, de nem voltam biztos abban, hogy igaz, amit mond. Aztán volt, hogy két-három hónapig nem is válaszolt nekem, képtelen voltam elérni őt" - mondta el Dia, akit Fanni meg is hívott az esküvőjére.

"Kérdezte, hogy szeretnék-e menni az esküvőre, de aztán letiltott és nem keresett többé" - fogalmazott a lány.

Ágnes asszony arról is beszélt, milyen érzés volt számára szembesülni lánya üzenetével, miszerint hagyja őt békén.

"Látom, hogy Fanni nagyon ki van borulva, és hogy üzent valamit. Azt hiszem, hogy ők a férjével megbeszélték előre, mit mond majd Fanni. Úgy láttam, hogy Péter ugyanazt a szöveget motyogta, amit Fanni, emiatt nyilvánvaló számomra, hogy meg volt előre beszélve, mit üzen a lányom nekem" - fogalmazott Ágnes, akinek továbbra is meggyőződése, hogy Fannit a férje lelkileg terrorizálja és szándékosan elszakítja a szeretteitől.

A műsorból az is kiderült, hogy a keddi Mokka után Fanni és édesanyja találkoztak egymással, a TV2 recepcióján pedig beszéltek is néhány mondatot, ami után Fanni elviharzott. 

"Egy picit Fanni újra az enyém volt, láttam, hogy rám figyel. Megmondtam neki, hogy nyugodjon meg, viselkedjen felnőttként és értse meg, hogy vannak problémák, amiket meg kell oldani" - idézte fel a találkozást Ágnes asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?