HŰHA

Betelt a pohár: Alekosz nem bírta tovább, feljelentést tett a rendőrségen

Egyre durvább a háború Baukó Éva és Alekosz között. Utóbbi nem is bírta tovább cérnával, feljelentést tett a rendőrségen.
  • Szerző: Doris

Baukó Éva és Alekosz harca a legjobb példa arra, hogy sajnos a barátokból is lehetnek esküdt ellenségek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Betelt a pohár: Alekosz nem bírta tovább, feljelentést tett a rendőrségen

Fotó: Facebook

Kettejük viszonya annyira elmérgesedett, hogy Alekosz nem is várt tovább feljelentette Évát a rendőrségen, méghozzá rágalmazásért.

„A RENDŐRSÉGI FELJELENTÉS MEGTÖRTÉNT! Magánindítvánnyal kívánok élni rágalmazás miatt.Szomorú ez. Őszintén sajnálom, hogy az évek alatt sorra kudarcba fulladt férfiakkal való próbálkozásai miatt, ezzé lett. Megkeseredett, gyűlölködő. Azokba a mélységekbe, ahol ő most van, én nem tudom, és nem is akarom követni. Vannak itt rendőrségi ügyek, perek, betörések. Az utóbbi időben egyre sorra derültek ki róla olyan ügyek, amik mellett mint barát, nem tudtam szó nélkül elmenni; és őszintén megvallva, az is többször megfordult a fejemben, hogy, bár drasztikus döntés ugyan, végleg elköszönjek tőle. Kiteregethetném a szennyest én is, lenne mit mondani, de mélységesen megvetem és elítélem azt, amit tett; és én ebben sem kívánom követni őt. Azok, akik ismerik, bizonyára jól tudják, ha valaki magának jót akar, messziről elkerüli őt. Én ezt fogom tenni. Messzire. Jó messzire!! A velem kapcsolatos további kijelentéseit pedig jól gondolja meg! Az ügy lezártáig minden szava figyelve – jegyezve van. Zéró tolerancia”

- írta a meglehetősen felháborodottnak tűnő Alekosz a Facebookon.


<

Vajon hogy folytatódik kettejük vitája? Semmi esély a békepipára?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?