HŰHA

Így élvezte a halloweeni bulit a halálos lövés után Alec Baldwin – Fotó

Bár alig két hét telt el azóta, hogy a színész véletlenül megölt egy operatőrnőt a filmje forgatásán, a családja kedvéért mókázott egy kicsit.
címkék:
  • Szerző: ripost

Alec Baldwin a családjával próbálta élvezni halloween ünnepét másfél héttel azután, hogy a Rust című westernfilm forgatásán véletlenül lelőtte a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

alec baldwin

Alec Baldwin megünnepelte a halloweent a családjával
Fotó: AFP

A színész a barátjának tartotta a nőt, akin – az eddigi információk alapján – véletlenül ejtett halálos sebet az egyik kellékfegyverrel. A napokban találkozott a nő gyászoló férjével és kisfiával, a róla készült képek alapján pedig teljesen összetört a tragédia után.

A családja kedvéért azonban láthatóan igyekszik erősnek mutatni magát: feleségével, Hilariával hat kisgyereket nevelnek, Amerikában pedig nagy tradíciója van a halloween ünnepének. Így Baldwin erőt vett magán, és beöltözött ő is.

Az eseményről Hilaria számos fotót megosztott a legújabb Instagram-bejegyzésében – szúrta ki a Mirror.

A család a képeken önfeledtnek és boldognak tűnik, ám ez valószínűleg csak a látszat: a nyomozás még tart, és ha megállapítják Baldwin felelősségét az ügyben, komoly büntetésre számíthat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?