HŰHA

Alaposan kigömbölyödött Zimány Linda! Alig ismertünk rá!

A celebmodell láthatóan felszedett pár kilót, mióta hazaért Amerikából. Túl sok volt a hamburger?
címkék:
  • Szerző: Doris

Sok celebtársához hasonlóan Zimány Linda sem hagyta ki a Balaton Soundot, az egész hétvégét végigbulizta, sőt még szőke tincseit is extrém lilára festette a fesztiválhangulat kedvéért.

Hiába bújt azonban optikailag karcsúsító fekete ruciba, így is látványosan kigömbölyödött az utóbbi időben! Lindáról tudni kell, hogy az utóbbi hónapokat az USA-ban töltötte, ahol színésznői karrierjét próbálta beindítani, és sorra járta a castingokat. Talán az alakbarátnak legkevésbé sem mondható amerikai konyhának köszönheti a hirtelen felszaladt pluszkilókat?

Persze az sem zárható ki, hogy az egykori Britney hasonmás anyai örömök elé néz, ám nemcsak a hasa gömbölyödött ki, hanem csípőjén és lábain is szembetűnő a változás! Zimány kisasszonynak azonban van egy egyedi magyarázata a súlygyarapodására, amire az egyik Instagrmra feltöltött képénél bukkantunk rá:

"Várjál nem is vagy akkor terhes!? ezen a képen nem latszik a pocid!" - kommentelt Linda egyik követője, mire ő így felelt: "hát ha hordóra iszom a hasam akkor simán!!"

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?