HŰHA

Abortusszal vádolják a Szulejmán sztárját

Törökországban azt pletykálják, hogy igazak voltak a nyáron felröppent hírek és a fiatal Hürremet alakító színésznő babát várt vőlegényétől.
  • Szerző: Buster

A Szulejmán sztárja Meryem Uzerli nemrég egy díjátadón üzent a színpadról volt vőlegényének Alp Özcan üzletembernek, akivel néhány hónapja még az esküvőt tervezgették.

"Most biztosan azt gondoljátok magatokban, hogy miért én választom ki a legjobb férfiszínészt, hiszen én erre képtelen vagyok mint tudjuk. Ebben igazatok van! Tulajdonképpen én is egész nap ezen gondolkodtam. Egyszerűen nem választok jól.

Ti ezen most nevettek, de végül mindig én szenvedek...

- mondta a fiatal Hürremet alakító színésznő, akiről nyáron még az a pletyka járta, hogy második gyermekével várandós. Később ezek a hírek háttérbe szorultak és mindenki a tervezett esküvőjéről, majd a szakításáról beszélt. Most újra szóbeszéd tárgya lett az állítólagos terhessége, de már arról szólnak a pletykák, hogy Meryem elvetette a picit. Ezt menedzsmentje határozottan cáfolja, mégis árulkodó jelnek tekintik, hogy a színésznő nem reagált a közösségi oldalon sem, ahol igen aktívan tartja  a kapcsolatot követőivel...

És ezeket olvastad már?