HŰHA

A világ legdögösebb időjósai!

Nemcsak nekünk van szerencsénk Gaál Noémivel. A világ többi részén is akadnak meteorológusok, akik megjelenésükkel izgalmassá teszik az időjárás-jelentést.
  • Szerző: The_M

Ugyan a TV2 biztos nem csinált olyan felmérést, hogy többen nézik-e a Tények után az időjárás jelentést, ha Gaál Noémi áll a zöld fal előtt, de meg merjük kockáztatni, hogy "Igen" a válasz. Ami nem is csoda, hiszen a jó és a rossz híreket is kellemesebb egy vonzó nőtől meghallgatni, mint egy kopaszodó középkorú férfitól.

Ezzel a világ más országaiban is így vannak, és elég szép számban alkalmaznak a tévétársaságok felettébb csinos hölgyeket a meteorológiai változások prezentálására. A pedig most bemutatja az öt legdögösebbet közülük.

Jackie Guerrido

A Puerto Ricóban született Jackie az egyik legnagyobb floridai tévétársaságnál dolgozik. Negyvenkét esztendősen is a legdögösebb latin nők között emlegetik. Nem is csoda, hogy a férfiak ölik egymást érte, mióta elvált rapper férjétől, Don Omartól.

 

A photo posted by Jackie Guerrido (@officialjackieg) on

Evelyn Taft

Az amerikai televíziózás egyik legjobban kereső nője. A harmincegy éves Evelyn egyébként úgy őrzi a magánéletét, mint a Fort Knox-i aranykészletet. Így azt is csak pletyka szinten lehet tudni, hogy van egy férje, illetve egy lánya.

 

A photo posted by Evelyn Taft (@evelyn_taft) on

 

A photo posted by Evelyn Taft (@evelyn_taft) on

Maria Molina

A nicaraguai Maria szintén az Egyesült Államokban ténykedik, méghozzá New York-ban. Sokan csak úgy emlegetik, mint Eva Longoria és Jennifer Lopez tökéletes ötvözetét. Annyira imádja a munkáját, hogy még a vőlegénye is meteorológus.

 

A photo posted by Maria Molina (@foxmariamolina) on

 

A photo posted by Maria Molina (@foxmariamolina) on

Yanet García

Jelenleg a húszéves Yanet Mexikó egyik legismertebb állampolgára. Ahogy arról a is beszámolt, a világ megőrül az időjós lányért, és milliók ostromolják a szerelmükkel.

 

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

 

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

Gaál Noémi

Õt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen lassan két évtizede üdvözölhetjük hetente többször is otthonainkban. Bár csak a tévé képernyőjén keresztül. De azért a rend kedvéért eláruljuk, hogy 10 éve házas, és mielőtt időjós lett, modellkedett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?