HŰHA

A nézők szeme láttára szerette egymást Rékasi Károly és szerelme

Felállva tapsolta a közönség a balesete után visszatérő színészt.
  • Szerző: Bati

A József Attila Színházban láthatta újra a publikum Rékasi Károlyt, aki Eric Assous: Boldogság című vígjátékában párjával, Pikali Gerdával szerelmespárt alkot. Több mint két éve állt színpadra a művész, mert gyógyulása hosszabb időt vett igénybe, mint az orvosok jósolták.

Így érthető, hogy nagyon élvezte az előadást. A sors közjátéka, hogy Rékasi Károly karaktere egy válófélben lévő többgyermekes apuka, aki összetalálkozik a hat éve elvált Louise-zal. Ahogy az életben, úgy küzdöttek meg egymásért a színpadon. A közönség is látta, hogy a színésznővel tényleg önmagukat adták- írta a Bors napilap. Önfeledten nevettek és csókolták egymást.

Rékasi Károly az egyik jelenetben megemlítette motorbalesetét, ami természetesen nincs benne a szövegkönyvben. A színész egy alkalommal alsónadrágban játszott, jobb lábán ekkor tisztán látszódtak az operációk nyomai.

A napokban vált hivatalossá, hogy a két évvel ezelőtti motorbalesetben vétlen volt. Az ütközést okozó autós ellen már vádat is emeltek, Rékasi Károly számára tehát vége a rémálomnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?