HŰHA

A művésznő szerint annál a pasinál, aki nem lép félre, valami gáz van

A színésznő szerint a monogámia szép és jó, ám az erősebbik nem képviselői képtelenek rá.
  • Szerző: Ripost

Cseke Katinka bármennyire is szeretne, nem hisz a monogámiában, ami a FEM3 Micsoda Nők! Várkonyi Andreával hétfő esti adásának fő témája.

A Jóban Rosszban színésznője saját bevallása szerint boldog lenne, ha mindenki monogám kapcsolatban élhetne, ám szerinte a férfiak erre genetikailag képtelenek, mert a bennük tomboló ősösztön miatt folyamatosan vágynak az újdonságra.

"Szerintem a monogámia egy csodálatos, fantasztikus dolog. De az ősösztön, amit a Jóisten a férfiaknak adott, az a monogámia ellen szól. Én férfiak között élek. 

Ha egy új csaj bejön, a kollégák, rendezők, operatőrök fizikálisan rosszul vannak.

Lehet élni húszéves vagy kétéves házasságban, szerencsétlen férfiak nem tehetnek róla. Valahogy ők úgy vannak összerakva, hogy folyamatosan kell az új, az impulzus, a szexus" – fejtette ki a színésznő. Katinkának azokról a férfiakról is sarkos véleménye van, akik – állításuk szerint – életük végéig egyetlen nőhöz hűségesek.

 "Szerintem a monogámia egy létező, de betarthatatlan dolog. Lehet ezért haragudni a pasikra, és lehet azt mondani erre, hogy ne mentsük fel őket, de szerintem ez a dolog akkor sem nem működik. Én azt gondolom, hogy öt, tíz, tizenöt, húsz év után annál a férfinál, aki soha nem ment félre, valami gáz van. Azt gondolom, hogy egy egészséges palival húsz évig nem lehet monogámiában élni. Ehhez lehetek jó vagy rossz csaj, lehetek bármi, az ősösztön másfelé visz!" – fogalmazott Katinka, aki ennek ellenére egy monogám kapcsolatban érezné igazán jól magát.

És ezeket olvastad már?